Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Πρόγραμμα 2ου Ελληνικού Συμποσίου Φαρμακοεπιδημιολογίας



Αγαπητοί συνάδελφοι,


Σας αποστέλλουμε το τελικό πρόγραμμα του 2ου Ελληνικού Συμποσίου Φαρμακοεπιδημιολογίας, που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Μαϊου 2017 στο ξενοδοχείο Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη. Το Συμπόσιο διοργανώνεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου, σε συνεργασία με τα εργαστήρια Φαρμακολογίας και Υγιεινής και Προστασίας του Περιβάλλοντος της Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ.


Φέτος συμμετέχουν και οι ακόλουθες επιστημονικές εταιρίες: Ελληνική Εταιρία Αθηροσκλήρωσης, Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρία, Ελληνική Παιδιατρική Εταιρία, Ελληνική Εταιρία Σπανίων Παθήσεων και Ορφανών φαρμάκων.


Το συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.


 

Στο φετινό συμπόσιο φιλοξενεί περισσότερους από 30 ομιλητές, σε 11 θεματικές ενότητες και στρογγυλά τραπέζια. Όλοι οι είναι κορυφαίοι στον τομέα τους, με πλήθος περγαμηνών κι απόλυτα εξειδικευμένοι στο θέμα που έχουν κληθεί να αναπτύξουν. Δύο εξ αυτών είναι καθηγητές από τις ΗΠΑ κι ένας από τη Σκωτία.


Ακόμη περιλαμβάνει δύο workshops για την εκπαίδευση στη χρήση αναπνευστικών συσκευών, με περιορισμένες θέσεις συμμετοχής.


Τέλος, την Κυριακή 21 Μαϊου στις 11 πμ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στο κοινό, με τίτλο «ΕΜΒΟΛΙΑ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ»


Το συμπόσιο χορηγεί 12 μόρια συνεχούς εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ και 14 μόρια συνεχούς ιατρικής εκπαίδευσης από τον ΠΙΣ.


Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ για τους φαρμακοποιούς και τους ιατρούς και στα 20 ευρώ για τους βοηθούς φαρμακείου, ενώ για τους φοιτητές είναι δωρεάν. Στο κόστος περιλαμβάνονται τα coffee breaks καθώς και το γεύμα του Σαββάτου 20/5 στο χώρο του ξενοδοχείου.


Πραγματοποιείστε την προεγγραφή σας στο www.pharmacoepidemiology.gr. Μπορείτε να εγγραφείτε και στη γραμματεία του συνεδρίου, από το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Μαϊου.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον ΦΣΕ στο 2551181020 και την Τρίαινα (κος Μωραϊτης) στο 6944528373)



Ο πρόεδρος της Οργανωτικής  Επιτροπής         Οι πρόεδροι της Επιστημονικής Επιτροπής


Τερζής Αναστάσιος                                               Κολιός Γεώργιος, Κωνσταντινίδης Θεόδωρος