Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Σύμβουλος της καμπάνιας του Τραμπ προτείνει: Μην κάνετε εμβόλια, αρκεί η πίστη στο Θεό για την γρίπη (vid)

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ τα σχόλια μιας συμβούλου της καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ που καλεί τους Αμερικανούς να μην κάνουν εμβόλια αλλά να αρκεστούν στην πίστη στον Θεό απέναντι στη γρίπη.

Τα σχόλια της Γκλόρια Κόπλαντ έρχονται σε μια περίοδο που οι ΗΠΑ είναι αντιμέτωπες με τη χειρότερη επιδημία γρίπης των τελευταίων ετών που έχει κοστίσει το θάνατο 53 παιδιών.
«Εμβολιαστείτε με το λόγο του Θεού» είναι η άποψη της Κόπλαντ σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Facebook. 



«Ακούστε με, δεν υπάρχει επιδημία γρίπης. Και να μην το δέχεστε όταν κάποιος σας απειλεί με τη φράση "όλοι αρρωσταίνουν από γρίπη". Έχουμε ήδη εμβολιαστεί: Ο Θεός κουβάλησε όλες τις αρρώστιες και τις ασθένειες. Αυτό είναι αρκετό» ακούγεται να λέει η Κόπλαντ.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι όλοι οι πιστοί που δεν έχουν νοσήσει μπορούν να προστατευτούν αν πουν επανειλημμένως τη φράση «δεν θα κολλήσω ποτέ γρίπη, δεν θα κολλήσω ποτέ γρίπη».



Η Κόπλαντ είναι γνωστή για τις θέσεις της αυτές καθώς το 2015 είχε καλέσει όσους πάσχουν από καρκίνο να μην λαμβάνουν φάρμακα αλλά να έρχονται στις εκκλησίες, να αφήσουν την πίστη να μπει στις καρδίες τους και έτσι να θεραπευτούν.


protothema.gr