Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Καμπάνια των Φ. Συλλόγων Κρήτης για την αντηλιακή προστασία


Οι ΦΣ Κρήτης προχωρούν σε καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για την αντηλιακή προστασία. Ήδη έχουν εκτυπωθεί 55.500 φυλλάδια τα οποία θα διανεμηθούν δωρεάν στο κοινό μέσα από όλα τα φαρμακεία της Κρήτης την τρέχουσα περίοδο.
 
Η δράση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της διασυλλογικής συνεργασίας των τοπικών ΦΣ, και η οποία πράγματι επιτυγχάνεται διαχρονικά από το συντονιστικό όργανο των ΦΣ Κρήτης. Επιπλέον, συντελεί στην εμπέδωση στη συνείδηση του κοινού της αξίας της εξειδικευμένης  συμβουλής του φαρμακοποιού, η οποία είναι το κύριο πλεονέκτημα του φαρμακείου στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον. Άλλωστε, οι θετικές δράσεις – καμπάνιες εξυψώνουν το επάγγελμα απέναντι στις κατά καιρούς επιβουλές που το στοχοποιούν αδίκως.
             
Επισυνάπτουμε το Δελτίο Τύπου που στείλαμε σε όλα τα τοπικά μέσα της Κρήτης και ψηφιακό αντίγραφο του φυλλαδίου.



Ενημερωτική καμπάνια των Φαρμακευτικών Συλλόγων Κρήτης

για την αντηλιακή προστασία


Δελτίο Τύπου – Κοινωνικό Μήνυμα 
 
            Με σύνθημα «Αντηλιακή Προστασία – η συμβουλή του φαρμακοποιού» , οι ΦΣ Κρήτης ξεκινούν πρόγραμμα ενημέρωσης των πολιτών για τους κινδύνους της ηλιακής ακτινοβολίας, για τις κατηγορίες και ειδικές ενδείξεις των αντηλιακών προϊόντων, για τους φωτότυπους του δέρματος και για το ηλιακό έγκαυμα. 
            Συχνά στη χώρα μας, ο ήλιος αντιμετωπίζεται ως φίλος, παραβλέποντας τους κινδύνους από την έκθεση στην ακτινοβολία του. Ωστόσο, τα περιστατικά καρκίνου του δέρματος και του ηλιακού εγκαύματος παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση, ενώ η φωτογήρανση, οι δερματικές κηλίδες και οι αλλεργικές αντιδράσεις αφορούν όλο και περισσότερους συμπολίτες μας.
            Οι φαρμακοποιοί μπορούν να σας δώσουν εξατομικευμένες συμβουλές ανάλογα με την κατάσταση και τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματός, αντιμετωπίζοντας τα αντηλιακά ως προϊόντα πρόληψης σοβαρών παθήσεων και όχι ως απλά καλλυντικά.
            Με την υποστήριξη των Φαρμακευτικών Συλλόγων, μπορείτε να αναζητήσετε σε όλα τα φαρμακεία της Κρήτης το ειδικό έντυπο με αναλυτικές οδηγίες και συμβουλές, το οποίο διανέμεται δωρεάν.


Κατεβάστε το πολύ όμορφο φυλλάδιο ΕΔΩ