Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

4ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο 17-18/11/2018 στη Λίμνη Πλαστήρα

Κοινοτικός φαρμακοποιός και Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Για τέταρτη χρονιά, το Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο συνεχίζει την εντυπωσιακή σε απήχηση και μαζικότητα πορεία του, αυτήν τη φορά στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα!

Η καρδιά της φαρμακευτικής αγοράς της Θεσσαλίας και των γύρω νομών θα χτυπήσει δυνατά, σε ένα συνέδριο όπου φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα θα δώσουν πάλι δυναμικό «παρών». Εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύγχρονο φαρμακείο, να προτείνουν λύσεις και διεξόδους από την κρίση, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις για τον καθοριστικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο κοινοτικός φαρμακοποιός ως πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Οικοδεσπότης του συνεδρίου είναι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καρδίτσας, με την ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων και με προσκεκλημένους τους φαρμακοποιούς των φαρμακευτικών συλλόγων από τους όμορους νομούς Άρτας, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Κοζάνης και Πιερίας αλλά και όλης της Ελλάδας.

Στα συν του φετινού συνεδρίου, η εκπληκτική ομορφιά και μοναδικότητα της Λίμνης Πλαστήρα, που αποτελεί ένα τεχνητό θαύμα στη Θεσσαλία. Γαλάζια νερά, υπέροχες ακρογιαλιές και έλατα συνθέτουν το μαγευτικό τοπίο της περιοχής που αποτελεί ιδανικό προορισμό την εποχή διεξαγωγής του συνεδρίου. 

 


 Σας περιμένουμε στη γραφική Λίμνη Πλαστήρα!

Κώστας Σωτηρόπουλος
Πρόεδρος
Φ.Σ. Καρδίτσας

Νικόλαος Γκανάκης
Πρόεδρος
Φ.Σ. Λάρισας

Κώστας Ματσιόλης
Πρόεδρος
Φ.Σ. Μαγνησίας

Νικόλαος Μάνος
Πρόεδρος
Φ.Σ. Τρικάλων


Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου ΕΔΩ