Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Συνδρομή των Φαρμακείων της Χώρας στην διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού για εμβολιαστική καμπάνια κατά της Cοvid-19


Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2021

Αριθμ. Πρωτ. 609

Προς : Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας αποστέλλουμε επιστολή του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Θεμιστοκλέους Μάριου, με την οποία αιτείται την συνδρομή των Φαρμακείων της Χώρας στην διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού για την εμβολιαστική καμπάνια κατά της Cοvid-19.

Το έντυπο υλικό περιλαμβάνει αφίσα για τις προθήκες των φαρμακείων και ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο απαντά στις πιο συνήθεις ερωτήσεις του κοινού για τα εμβόλια και τον εμβολιασμό και επεξηγεί τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού για τους δικαιούχους. Η αποστολή του υλικού θα γίνει από διαφημιστική εταιρεία που έχει οριστεί από το αρμόδιο Υπουργείο προς τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας , προκειμένου να προωθηθούν στα μέλη τους και να διανεμηθούν στους πολίτες.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη σας για την καμπάνια ενημέρωσης. Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

 

 

Με Εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ        ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΚΑΣ

 

Επιστολή Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ .Θεμιστοκλέου Μάριου

Αθήνα 4.02.2021

Αξιότιμε κε. Πρόεδρε,

Κατόπιν της επικοινωνίας μας και στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού για το σχέδιο των εμβολιασμών στη χώρα μας παρακαλούμε για τη συνδρομή του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με τη διανομή του έντυπου υλικού (αφίσα και ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο απαντά στις πιο συνήθεις ερωτήσεις του κοινού για τα εμβόλια και τον εμβολιασμό και επεξηγεί τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού για τους δικαιούχους) στα φαρμακεία σε όλη τη χώρα.

Το υλικό αυτό, μετά από την επικοινωνία που είχατε με την Διαφημιστική Εταιρεία που έχει αναλάβει την υλοποίηση της Εκστρατείας, θα παραδοθεί στα 54 σημεία που τους υποδείξατε στους κατά τόπους Φαρμακευτικούς Συλλόγους σε όλη την Επικράτεια.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την εξέλιξη της διαδικασίας και την ενημέρωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων για την παραλαβή του έντυπου υλικού.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία σας και τη σημαντική συνδρομή του Συλλόγου σας.

Με εκτίμηση,

Μάριος Θεμιστοκλέους
Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
Υπουργείο Υγείας
Τηλ: +30 213 216 1170, 1764
Δ/νση: Αριστοτέλους 17, 10187