Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ 1 ΕΥΡΩ

Όπως μας είχε ενημερώσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο Πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Απόστολος Βαλτάς, σε ζωντανή συνέντευξη που μας παραχώρησε στο γκρουπ μας στο Facebook, πραγματικά ένα-ένα κλείνουν τα εκκρεμή μας θέματα!

Μετά την επανεκκίνηση των πληρωμών μας για το bonus επίτευξης στόχου γενοσήμων που είχε παγώσει, την επιστροφή του clawback σε αναλώσιμα που κακώς κρατήθηκε και την συμφωνία και άμεση απόσυρση της διάταξης για διενέργεια ραπιντ τεστ, τελειώνει οριστικά και η παραφιλολογία με την αμοιβή μας για την υπηρεσία προγραμματισμού εμβολιασμών για κορωνοϊό!

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΦΣ:

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία σας κοινοποιούμε, με την οποία καθορίζεται: 

 



I. Το ποσό του ενός (1) € συν Φ.Π.Α. σαν αμοιβή για την συμμετοχή μας στη διαδικασία ενημέρωσης και επιβεβαίωσης της προγραμματισμένης ημερομηνίας εμβολιασμού. 

II. Η υποβολή γίνεται μαζί με τις συνταγές του ΕΟΠΥΥ. Μαζί με την πρώτη υποβολή θα υποβληθεί Συγκεντρωτική Κατάσταση των επιβεβαιωμένων καταχωρήσεων ημερομηνιών εμβολιασμού που έχουν διενεργηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2021. I

IIΙ. Η καταβολή αμοιβής θα γίνεται με την πληρωμή των συνταγών του μήνα που υποβάλλουμε. 

IV. Η έναρξη των υποβολών θα γίνει με την κατάθεση συνταγών μηνός Απριλίου(αρχές Μαΐου) .


 Λεπτομέρειες για το είδος τιμολογίου και για το πώς θα εξάγεται η συγκεντρωτική κατάσταση από την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Συνεδριών Εμβολιασμού θα δοθούν αφού προηγουμένως έχουμε εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς.

 Με Εκτίμηση,