Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Video-ντοκουμέντο: Εισέβαλαν σαν αίλουροι και άδειασαν φαρμακείο στο Μοσχάτο

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος



Στο στόχαστρο έχουν βάλει το τελευταίο χρονικό διάστημα καταστήματα και επιχειρήσεις στο Μοσχάτο κακοποιοί, η δράση των οποίων προκαλεί πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την εισβολή σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας τα ξημερώματα της Πέμπτης 1η Απριλίου, από όπου κατάφεραν να αρπάξουν περισσότερα από 50 κινητά σε λιγότερο από ενάμισι λεπτό, αυτή τη φορά, στο στόχαστρο «ποντικών» μπήκε ένα φαρμακείο.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, όλα συνέβησαν γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης 6 Απριλίου, όταν έξω από το κατάστημα έφθασε ένα ασημί Honda Civic, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο από την εισβολή τους που εξασφάλισε και παρουσιάζει το zougla.gr, οι κινήσεις των διαρρηκτών είναι πολύ γρήγορες.

Τρεις από αυτούς βγαίνουν από το όχημα και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του καταστήματος, η οποία είναι θωρακισμένη με σιδερένιο ρολό. Το σπάνε και σαν αίλουροι περνούν από κάτω τρέχοντας προς το ταμείο της επιχείρησης.

Οι δύο ανοίγουν σαν τρελοί τα συρτάρια και...



.... αρχίζουν να αρπάζουν τα χρήματα, την ώρα που ο συνεργός τους βουτάει ένα laptop και μία τσάντα.

Το ντοκουμέντο από τη δράση τους



Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η καταδρομική διάρρηξη τελειώνει, με τους δράστες να επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο, στο οποίο τους περιμένει ο τέταρτος συνεργός τους, και να γίνονται καπνός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατάφεραν συνολικά να αποσπάσουν ένα laptop καθώς και 1.000 ευρώ.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

zougla.gr