Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Δελτίο τύπου ITEQ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εφημεριών φαρμακείων

 


Η ITeQ Α.Ε. τα τελευταία 2 χρόνια έχει αναπτύξει υπηρεσίες με σύγχρονες εφαρμογές για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εφημεριών Φαρμακευτικών Συλλόγων. Μετά τους Συλλόγους Αττικής και Ηρακλείου, η ITeQ ολοκλήρωσε με επιτυχία αντίστοιχα έργα για την Κορινθία (https://korinthia.efhmeries.gr) και την Πιερία (https://pieria.efhmeries.gr). Η εταιρεία διαθέτει πλήθος υπηρεσιών, εργαλείων και εφαρμογών για την ολοκληρωμένη διαχείριση των εφημεριών που της χάρισαν το χρυσό βραβείο στα Best in Pharmacy Awards 2021, στην κατηγορία «Digital εργαλεία, online διαχείριση και σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης για το φαρμακείο»!

H Διαδικτυακή Πύλη Εφημεριών, μία σουίτα λογισμικού, εφαρμογών και υπηρεσιών, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε σύλλογο, χωρίς κόπο, να έχει δίκαιες για όλους εφημερίες και εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία σε φαρμακοποιούς και κοινό. Επισημαίνεται ότι η ITeQ αναλαμβάνει όλες τις εργασίες και ο Σύλλογος απελευθερώνει ανθρώπινους πόρους χωρίς της ανάγκη επένδυσης σε νέες υποδομές. Στην ITeQ παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εφημεριών με εφαρμογές και εργαλεία που όχι μόνο οδηγούν στη μείωση των σχετιζόμενων δαπανών και πόρων, αλλά ταυτόχρονα ενισχύουν την εφημερία και το Φαρμακείο επικοινωνώντας σε όλους του ενδιαφερόμενους έγκυρη και ενημερωμένη πληροφορία.

Η προσφερόμενη υπηρεσία, με την υποστήριξη ομάδας εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων της εταιρείας, μεταξύ άλλων επιτρέπει:  • έκδοση εφημεριών δίκαιων για όλους από εφαρμογή μηχανικής εκμάθησης με παραμετρικό τρόπο, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε Συλλόγου

  • διαχείριση των αλλαγών των εφημεριών

  • συνεχή ενημέρωση των φαρμακοποιών για το πρόγραμμα των εφημεριών και τις αλλαγές

  • έγκυρη πληροφόρηση του κοινού από το Internet, smartphone εφαρμογές (iOS & Android) και τις οθόνες στο Φαρμακείο

  • πληρέστερη ενημέρωση για τα εφημερεύοντα φαρμακεία με χιλιομετρικές αποστάσεις, χάρτες και πλοήγηση

Τώρα με τη Διαδικτυακή Πύλη Εφημεριών από την ITeQ και ο πιο μικρός Σύλλογος μπορεί να παρουσιάζει τις εφημερίες του όπως οι μεγαλύτεροι της χώρας!

Περισσότερες πληροφορίες: https://iteq.gr/


ITeQ SA | iteq@iteq.gr

T. (+30) 210 - 95.60.030