Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Βράβευση Liafarm στα Best In Pharmacy Awards

 


Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 5η τελετή απονομής των Best in Pharmacy Awards που διοργανώθηκε από την Boussias την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 150 στελέχη της αγοράς.

Έχουμε τη μεγάλη χαρά να μοιραστούμε ότι για 2η συνεχή χρονιά η Φαρμακαποθήκη Liafarm κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία σε έναν θεσμό που επιβραβεύει τις δημιουργικές πρακτικές marketing και τις καινοτομίες προϊόντων φαρμακείου.

Συγκεκριμένα, η Liafarm κατέκτησε το Gold βραβείο για την Καλύτερη Πολιτική́ Παράδοσης Παραγγελιών στα φαρμακεία. Καταβάλλουμε καθημερινά τη βέλτιστη προσπάθεια για να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες όλων των φαρμακείων, Απόδειξη αποτελούν τα τρία νέα παραρτήματά μας στις πόλεις των Σερρών, της Δράμας και της Ξάνθης.Ακόμη, η Liafarm απέσπασε το Silver βραβείο για το Καλύτερο Λανσάρισμα για την Β2Β πλατφόρμα ηλεκτρονικών παραγγελιών για τα φαρμακεία. Η νέα Β2Β πλατφόρμα έχει ως στόχο να απλοποιήσει την καθημερινότητα του φαρμακοποιού και τη διαδικασία της παραγγελιοδοσίας, ώστε να μπορεί να αφοσιωθεί στην εξυπηρέτηση του ασθενή.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες λύσεις με σκοπό τη συνολική εξυπηρέτηση του ελληνικού φαρμακείου, όπως γνωρίζουμε και πράττουμε για πάνω από 60 χρόνια.

*Τα βραβεία παρέλαβαν οι εκπρόσωποι πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας Σκόδρας Ιωάννης και Εξαδάκτυλος Πέτρος.


Liafarm Pharmaceuticals