Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου του ΠΦΣ Απόστολου Βαλτά

Αγαπητές /οί Συνάδελφοι,

Αυτή τη στιγμή, που αφήνουμε τον παλιό χρόνο και μπαίνουμε στον καινούργιο, αισθάνομαι επιτακτικά την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχηθώ, σε εσάς και στις οικογένειές σας, οι μέρες που έρχονται να είναι γεμάτες υγεία, χαρές, και επιτυχίες!

Τα τελευταία χρόνια, παρά τα προβλήματα που μας προκάλεσε η τριετής πανδημία με τον κοινωνικό και οικονομικό αποσυντονισμό της ιδιωτικής και επαγγελματικής μας ζωής, είναι γεγονός ότι μας δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξουμε πόσο χρήσιμοι είμαστε ως επαγγελματίες υγείας στο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας!

Πλέον είναι γνωστό και παραδεκτό από όλους, Πολιτεία και ασθενείς, η προσφορά σας και ο μεγάλος αγώνας που δώσατε, όπως και η συνεχής προσπάθεια που και σήμερα συνεχίζετε να δίνετε, για να στηριχθούν η Δημόσια Υγεία και οι ανάγκες των ασθενών.

Το Ελληνικό Φαρμακείο είναι αλήθεια, ότι έκανε ένα μεγάλο βήμα στον χώρο των υπηρεσιών και ότι...


.... πολλά έχουν αλλάξει προς την θετική κατεύθυνση. Όπως είναι αλήθεια, ότι έχουμε και ζητήματα που έμειναν σε εκκρεμότητα, για τα οποία οφείλουμε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ακόμη περισσότερο!

Αναμφισβήτητα είναι ευθύνη μας να ολοκληρώσουμε όλα όσα ξεκινήσαμε, όλα όσα είναι ήδη στη διαδικασία υλοποίησης και όσα για το άμεσο μέλλον στοχεύουμε να διεκδικήσουμε!

Με αισιοδοξία, με συνεχή επαγρύπνηση, με καθημερινή δουλειά και με ενότητα, θα πορευτούμε δυναμικά τον νέο χρόνο για να δώσουμε στο Φαρμακείο και στον Φαρμακοποιό αυτά που του αξίζουν!

Το μέλλον και η προοπτική του Κλάδου μας είναι στα χέρια όλων μας!

Είναι υποχρέωσή μας να τρέξουμε με όλες μας τις δυνάμεις! Μόνο έτσι θα εξασφαλίσουμε και θα κατοχυρώσουμε όλα εκείνα που χρειάζονται τα 10.000 Φαρμακεία, από άκρον σε άκρον της χώρας, προκειμένου να προσφέρουν υψηλές Υπηρεσίες Υγείας προς τον Έλληνα πολίτη και τον ασθενή!

Καλή Χρονιά!!!

Χρόνια Πολλά και Χαρούμενα!!!

Απόστολος Βαλτάς
Πρόεδρος Π.Φ.Σ.