Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Δελτίο Τύπου ITrustMed

 


Το ITrustMed είναι το πρώτο πρόγραμμα αλληλεπιδράσεων το οποίο κυκλοφόρησε στην Ελλάδα από το 2009.

Στην πορεία και με την πάροδο του χρόνου εξελίχτηκε και δημιουργήθηκε η πιο ολοκληρωμένη και πλήρης βάση δεδομένων φαρμάκων στην Ελλάδα με πάνω από 50.000 μοναδικές σημειώσεις και προειδοποιήσεις. Επιπλέον, όλες οι αλληλεπιδράσεις είναι τεκμηριωμένες με περισσότερες από 30.000 μελέτες από τις μεγαλύτερες επιστημονικές βιβλιοθήκες παγκοσμίως, όπως είναι το PubMed.

Το ITrustMed πρόσθεσε και τη δυνατότητα πρότασης συνδυαστικής πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς και την αλληλεπίδραση φαρμάκου με συμπλήρωμα διατροφής εκτός των αλληλεπιδράσεων φαρμάκου με φάρμακο καθιστώντας το μοναδικό πανευρωπαϊκά που παρέχει αυτή τη δυνατότητα.



Είναι συμβατό και ενσωματωμένο με όλα τα προγράμματα φαρμακείου εκτός της Europharmacy και Smartware προσφέροντας έτσι άμεση πληροφόρηση στο φαρμακοποιό και στους βοηθούς φαρμακείου κατά την εκτέλεση της συνταγής.

Εκτός των άλλων, παρέχεται πληροφόρηση δοσολογίας, ειδικών προφυλάξεων και φωτοευαισθησίας των φαρμάκων ενώ στην εφαρμογή μας που εγκαθίστανται επίσης παρέχεται επιπλέον πληροφόρηση όσον αφορά την επικινδυνότητα του γονιδίου G6PD, κύηση & γαλουχία, ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων καθώς και το ίδιο το SPC του φαρμάκου. Επίσης φωτογραφίες των φαρμάκων και των συμπληρωμάτων.

Ακόμα σε ειδικά διαμορφωμένες ενότητες σας παρέχει πληροφόρηση πάνω σε συμπληρώματα διατροφής, ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων, ερμηνεία μικροβιολογικών εξετάσεων, καθώς και φυτοθεραπεία και συνταγές φαρμάκων και καλλυντικών.

Μέσα στο 2ο τρίμηνο του 2023 θα κυκλοφορήσει και το νέο facelook του προγράμματος μας καθιστώντας το πιο μοντέρνο και συμβαδίζοντας με τις τάσεις και τον εκσυγχρονισμό της εποχής ενώ μαζί μ’ αυτό θα κυκλοφορήσει και η καινούργια μας πολύ σημαντική ενότητα ΦΑΡΜΑΚΟ & ΤΡΟΦΗ, καθώς και η ενότητα ΠΑΘΗΣΗ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ μέχρι το τέλος του έτος,που αυτοματοποιημένα ανάλογα με την πάθηση θα παρέχονται διατροφικές συμβουλές για τη βελτιστοποίηση της θεραπευτικής αγωγής.

Το ITrustMedRx αποτελεί ένα καινοτόμο πρόγραμμα που διευκολύνει παρέχοντας τις απαραίτητες συμβουλές για το Φαρμακοποιό και τους Βοηθούς του. Μια εφαρμογή που συνεχώς εξελίσσεται οδηγώντας το φαρμακείο στην ψηφιακή εποχή.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-7487256 / 6977347373 /6976035037

https://itrustmed.gr/index.php

https://www.youtube.com/watch?v=85vckk3DQAI

https://www.youtube.com/watch?v=9Ri_Q56udA4