Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ημερίδα ΦΕΕ: Διαχείριση και προβολή του φαρμακείου επιχείρηση σήμερα


 

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση Φαρμακοποιών

ΗΜΕΡΙΔΑ της Φαρμακευτικής Εταιρίας Ελλάδος (Φ.Ε.Ε.)

«Διαχείριση και προβολή του φαρμακείου - επιχείρηση σήμερα»

Κυριακή 7 Απριλίου 2024, Ξενοδοχείο Crowne Plaza



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10:00 Εισαγωγή

  • Γιώργος Παπαχαρίσης, Γενικός Γραμματέας Φ.Ε.Ε.

  • Ευάγγελος Λύγδας, Μέλος ΔΣ ΦΕΕ

10:30 Στρατηγικές και ενέργειες εμπορικής ανάπτυξης στο σύγχρονο φαρμακείο

Νικόλαος Καζάζης, Οικονομολόγος - Συγγραφέας, Msc Φαρμακευτικού Marketing, Εισηγητής στην Ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση

11:00 Digital Marketing Μέθοδοι αξιοποίησης των MME από το φαρμακείο

(Facebook, Instagram, Tik-Tok, Google, Viber)

Λουκία Σαματά, Οικονομολόγος, Msc In Business and Digital Marketing, General Manager Advance Pharmacies



11:30 Διαχείριση - Αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του φαρμακείου

Επικοινωνία με τον πελάτη, διαχείριση καταστάσεων εντός του φαρμακείου

Εύα Αθανασοπούλου, Φαρμακοποιός - Πτυχιούχος ΟΠΑ - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

12:00 Χρηματοοικονομική διαχείριση στο φαρμακείο

Κάρτες εργασίας προσωπικού-Ergani, Μισθοδοσίες, Άδειες, Τριετίες, Ασφαλιστικά, Διασύνδεση POS, Μορφές επιχείρησης (Ατομική, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ), Συγχωνεύσεις, Κερδοφορία, Είδη δαπανών, Έσοδα-Έξοδα, Φορολογικοί Έλεγχοι και πλήθος άλλων ερωτημάτων που θα απαντηθούν σε μια ανοικτή συζήτηση

  • Αλεξάνδρα Χυτήρογλου, Λογίστρια, Υπεύθυνη Μισθοδοσίας, Profit Solutions Ευστρατιάδης

  • Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, Λογιστής Α’ τάξεως, Υπεύθυνος Νομικών Υπηρεσιών, Profit Solutions Ευστρατιάδης

  • Βασιλική Ηλιοπούλου, Οικονομολόγος, τ. Γενική Διευθύντρια Φορολογικής Διοίκησης Υπουργείου Οικονομικών

13:00 Λήξη Ημερίδας

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Φ.Ε.Ε.



Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Κόλμαν Γεώργιος Παπαχαρίσης



Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο fee.org.gr/symetoxi


ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024


ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΖΗΣ

Οικονομολόγος με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ και την Ανοικτή και Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας εργάστηκε ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικές επιχειρήσεις στο πεδίο του Μάρκετινγκ και της Γεν. Διεύθυνσης. Έχει διατελέσει επίσης συμβασιούχος καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στο πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Kingston. Σήμερα είναι δημιουργός, συγγραφέας του εκπαιδευτικού υλικού και εισηγητής των e-learning προγραμμάτων «Φαρμακευτικό Μάρκετινγκ»  και «B2B Marketing & Sales» του ΕΚΠΑ. Είναι επίσης συγγραφέας των βιβλίων «ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ», «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ» και «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ».



ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΜΑΤΑ

Η Λουκία Σαματά έχει σπουδές στα Οικονομικά (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο),  MSc in e-Business and Digital Marketing και μεταπτυχιακό τίτλο (PMBA.) Έχει εμπειρία αρκετών ετών σε εμπορικές εταιρείες σε θέσεις Μarketing-Μanagement, ενώ έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος από τη θέση της Marketing Communications Manager σε δύο από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και του φαρμακείου. Τα  τελευταία δυο χρόνια συνεργάζεται με το Πανελλήνιο Δίκτυο Φαρμακείων Advance Pharmacies, έχοντας μάλιστα αναλάβει πρόσφατα τη θέση της General Manager της εταιρίας. Επίσης, είναι Co-founder & CEO του Fertility Route, εταιρεία παροχής υπηρεσιών ιατρικής & τουριστικής διαμεσολάβησης με εξειδίκευση στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Τέλος, είναι εισηγήτρια σε σεμινάρια Digital Marketing και E-commerce.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η κα Ηλιοπούλου είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Α.Σ.Ο.Ε.Ε,  και κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών.

Εργάσθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών επί 38 χρόνια και τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Προϊσταμένη  Ελέγχου στην ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ  Προϊσταμένη του ΚΕΦΟΜΕΠ και ολοκλήρωσε την καριέρα της ως  Γενική Διευθύντρια Φορολογικής Διοίκησης

Από αυτή τη θέση συμμετείχε μεταξύ άλλων στην επίσπευση των διαδικασιών επιστροφής φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, στην έκδοση αποφάσεων για τον εκτιμώμενο προσδιορισμό του φόρου, στη δημιουργία των ΕΛΚΕ, της πλατφόρμας καταγγελιών, του myProperty κ.λπ.

Έχει συνδράμει σε διασυνοριακούς ελέγχους στην Γαλλία και στο Βέλγιο, ενώ συμμετείχε επίσης ενεργά στην Επιτροπή για την εφαρμογή των έμμεσων τεχνικών ελέγχου σε φυσικά πρόσωπα, επαγγελματίες, προτείνοντας στη Διοίκηση της ΑΑΔΕ συγκεκριμένες διαδικασίες και ελεγκτικές επαληθεύσεις που περιελήφθησαν τελικά σε εγκυκλίους που αντικειμενοποιούσαν το σύστημα ελέγχου.

ΕΥΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Η Εύα Αθανασοπούλου είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Α.Σ.Ο.Ε.Ε,  καθώς και πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών.

Εργάσθηκε σε φαρμακευτικές εταιρίες στο τμήμα πωλήσεων και marketing.

Έχει εμπειρία 25 χρονών στο χώρο των φαρμακείων και των φαρμακαποθηκών, σε κάθε τομέα των επιχειρήσεων αυτών.

Έχει επίσης εκπαίδευση και πιστοποίηση (από την TUV HELLAS) ως εσωτερική επιθεωρήτρια σε Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 και 13485.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδεύτρια σε φαρμακεία και φαρμακαποθήκες πάνω σε θέματα διαχείρισης κρίσεων σε πρακτικά κομμάτια , πάνω σε θέματα κινητοποίησης εργαζομένων , προκλήσεων για όσους βρίσκονται στο τιμόνι τέτοιων επιχειρήσεων , πάνω σε θέματα ορθής αποθήκευσης και διανομής φαρμάκων , σε θέματα διαχείρισης πελατών αλλά και πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με ένα πιο ισορροπημένο τρόπο εργασίας και προσωπικής ζωής.

Παράλληλα παραδίδει εθελοντικά, σεμινάρια και διαλέξεις σε ΙΕΚ βοηθών φαρμακείου και σε νυχτερινά ΕΠΑΛ.

Έχει πτυχία προπονητικής ( από Αμερική ) σε functional training και PBT (progressive ballet technique) και στον ελεύθερο χρόνο της παραδίδει και μαθήματα γυμναστικής!

Διατηρεί καλλιτεχνική σελίδα με τα έργα που ζωγραφίζει και πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συγγραφή του πρώτου βιβλίου της « οδηγός επιβίωσης στο φαρμακείο».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος είναι λογιστής με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Τάξης και εμπειρία 25 χρόνων και έχει αποκτήσει εύρος δεξιοτήτων σε θέματα οικονομικά

και λογιστικά. Αφοσιώνεται στην εργασία του κι έχει ως βασικό

πυλώνα το ομαδικό πνεύμα και την βοήθεια πάντοτε της ομάδας μου

όποτε αυτό είναι απαραίτητο. Βασικό χαρακτηριστικό της

προσωπικότητάς του είναι η επικοινωνία και η επίλυση προβλημάτων

Έχει σπουδάσει στα ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στη Σχολή Διοίκησης και

Οικονομίας και εργάζεται ως Υπεύθυνος για σύσταση και μετατροπή εταιρειών

Τήρηση διπλογραφικών βιβλίων και

Φορολογία εισοδήματος

ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

PROFIT SOLUTIONS


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ -ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΥΤΗΡΟΓΛΟΥ

Η Αλεξάνδρα Χυτήρογλου είναι Απόφοιτη της σχολής Στατιστικής κι Ασφαλιστικής επιστήμης του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Εργάζεται στο κλάδο της λογιστικής με εξειδικευμένες γνώσεις μηχανογράφησης εργατικών βοηθούμενη να αναπτύξει το ομαδικό πνεύμα καθώς και τη λήψη αποφάσεων υπό πίεση. Ενημερώνεται και προσαρμόζεται συνεχώς στις καινούριες μισθολογικές διαδικασίες καθώς και στιςνέες νομοθεσίες.

ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ

Profit Solutions | 2019 - Σήμερα