Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Επιστολή ΦΣΑ προς την κα. Δρέττα


Αξιότιμη κυρία Γενικέ,
Με έκπληξή μας, ενημερωθήκαμε ότι σε τηλεοπτική εκπομπή του Αντέννα αναφέρατε ότι ουσιαστικά οι φαρμακοποιοί της Αττικής και του Πειραιά, ταλαιπωρούν χωρίς λόγο τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ, αφού και πληρώθηκαν και γίνεται ρύθμιση πληρωμής των οφειλών του ταμείου για το έτος 2010. Αναφέρατε μάλιστα ότι έχουν δοθεί σε εμάς 4 δις ευρώ χωρίς βεβαίως να αναφέρετε πόσα μας χρωστάτε ακριβώς , όπως επίσης και ότι ενώ το Δημόσιο δεν μας πληρώνει από τον Μάϊο 2010, εντούτοις απαιτεί από εμάς να είμαστε συνεπείς οικονομικά στις υποχρεώσεις μας απέναντί του. Προφανώς αγνοείτε  τις δηλώσεις του τέως Προϊσταμένου σας και νύν Υπουργού Υγείας κ.Λοβέρδου, όπου δημοσίως έχει επανειλημμένως δεσμευτεί για αποπληρωμή των χρεών του 2010   μέχρι τέλος του προηγούμενου έτους …!!!! Θα μπορούσατε επίσης να επικοινωνήσετε και με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΔ κ. Σουλιώτη, να σας ενημερώσει για το ύψος των χρεών του Δημοσίου, ώστε να μην βγαίνετε ανενημέρωτη στα κανάλια.   
Μάλιστα θέσατε την κινητοποίησή μας σαν αποτέλεσμα κομματικής αντιπαράθεσης, λέγοντας ότι το θέμα είναι πολιτικό διαστρεβλώνοντας έτσι πλήρως την πραγματικότητα, προσπαθώντας να θέσετε την κοινή γνώμη απέναντί μας.
Κυρία Γενικέ, το έχουμε ξαναπεί.
Είναι δύσκολο να κοροϊδεύετε πολλούς για πολύ καιρό, όπως επίσης είναι απαράδεκτο να υπάρχει πολιτική χωρίς αρχές. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από αυτό που υποσχέθηκε πολλές φορές και μάλιστα μέσω των ΜΜΕ ο Υπουργός Υγείας κ.Λοβέρδος :
Την εξόφληση των λογαριασμών μας και των υποχρεώσεων του Δημοσίου απέναντί μας για το 2010 και εξομάλυνση πληρωμής των οφειλών για το 2011. Πώς είναι δυνατόν να θεωρείτε πολιτικό θέμα την αντίδρασή μας στην ασυνέπεια και την αφερεγγυότητα του κράτους όταν γνωρίζετε πολύ καλά ότι εντός μηνός θα κληθούμε να πληρώσουμε φόρους στο κράτος για εισόδημα που δεν έχουμε εισπράξει από αυτό.
Αναμένουμε άμεσα την απάντησή σας, γιατί και η κοροϊδία έχει τα όρια της.
                                                                                               
Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                             ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ             ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ