Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ALTER SUMMIT


Συμμετεχουμε στην συναντηση των πολιτιστικων και δημοκρατικων κινηματων της Ευρωπης!
Συμμετεχουμε στον κοινο αγωνα των λαων της Ευρωπης για την Δημοκρατια , την ευημερια και οχι την Ευρωπη της φτωχιας !
Συμμετεχουμε στην προβολη και την αναδειξη των οραματων της Δημοκρατικης Ευρωπης , για την ευημερια των λαων της ηπειρου, ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΩΡΙΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Τα κοινωνικα κινηματα και οι επαναστασεις , στην ιστορια της ,συμπεριλαμβανομενης και της Ελληνικης επαναστασης,εμπεριειχαν το γονιδιο του πολιτισμου κ αι της Δημοκρατιας!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤI Σ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!


Η κυριαρχη επιδιωξη της πλουτοκρατιας , με υποστηριχτη την κυβερνηση και σε συμφωνια με την τρο ι κα και το μορφωμα της Ε. Ε ειναι η συγκεντρωση του φαρμακευτικου κεφαλαιου σε ολιγοπωλια.Αυτο επεκτεινεται απ την παραγωγη εως την λιανικη πωληση του φαρμακου!
Αντιστεκομαστε στην φτωχεια και τις οριακες συνθηκες επιβιωσης του Ελληνικου φαρμακειου!

Συμμετεχουμε με ταυτοτητα υπευθηνων κοινωνικων μελων , υγειονομικων επιστημονων που στηριξαν διαχρονικα την πρωτοβαθμια περιθαλψη των συμπολιτων μας!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ σαν κινημα Φαρμακοποιων και Φαρμακειων της Ελλαδας , γιατι ειμαστε μερος των κοινωνιων της Ευρωπης που πλητονται απο την επιθεση της αρχουσας ταξης και του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ! Σαν κοινωνικη ομαδα που προκαλειται και απαξιωνεται συνεχως και αδιακοπως ΑΠΟ ΤΡΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ < δικαστικους επιμελητες> εξωθεσμικους παραγοντες ,που ο μοναδικος στοχος τους ειναι το κερδος ,το κερδος και η στερηση του ελευθερου χρονου των εργαζομενων , των αυτοαπασχολουμενων ,
με συνεπεια να τους απαγορευεται η συμμετοχη και σε αλλες δημιουργικες επιλογες που θα τους εφερναν πιο κοντα στην ευημερια !

Το περιβαλλον που διαμορφωνεται απο την επιθεση αυτη θα δημιουργησει συνθηκες που δεν θα επι τρεψουν στο μελλον την επισ τροφη ,οχι μονον στην ποιοτητα της ζωης μας και των συμπατριωτων μας αλλα και ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ της επιστημονικης οντοτητας και εξειδικευμενης κοινωνικης προσφορας μας!
Συμμετεχουμε για να διασφαλισουμε το μελλον και τον θεσμικο ρολο του Ελληνικου ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ στο συνολο του!
Συμμετεχουμε σαν κοινωνικη ομαδα ειδικων επιστημονων που καθημερινα με την προσωπικη μας παρουσια ,με τα εφοδια της φιλοσοφιας και επιστημης της Ιπποκρατικης Ιατρικης , του Γαλληνου , των συγχρονων ειδικων γνωσεων ,συνεισφερουμε στους συνανθρωπους μας μεσα απο την διαχειρηση των ατομικων φαρμακειων και συνεταιριστικων επιχειρησεων μας και σε οργανικη συνεργασια με το δημοσιο Συστημα Υγειας!

Συμμετεχουμε και αντιστεκομαστε ,γιατι μεσα απ αυτη την προσφορα , αντλουμε τα μεσα για να ζουν οι οικογενειες μας και το προσωπικο , οσα φαρμακεια απασχολουν!
Συμμετεχουμε για να καταγγειλουμεατο την λεηλασια που επιχειρουν ,κυκλοι ισχυρων οικονομικων ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ευρωπαιων και αλλων κεφαλαιοκρατων , κατα των φαρμακειων της χωρας μας αλλα και αλλων χωρων του νοτου της ΕΥΡΩΠΗΣ!
Για να αντισταθουμε στην αρπαγη των προσπαθειων μιας ολοκληρης ζωης, στον αφανισμο των ατομικων μοναδων φαρμακειων που ειναι συνυφασμενες με τις κοινωνικες δομες της Ελλαδας!

Για να προστατεψουμε το ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ , ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ , ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ!
Για να αποτρεψουμε την θεσμικη απαξιωση της εργασιας ,της κοινωνικης ασφαλισης, της υγειας των πολιτων!

Στο καλεσμα αυτο εχουμε θεση , ΟΛΟΙ , μικρα και μεγαλα φαρμακεια , ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στα Φαρμακεια , εργαζομενοι στους συνεταιρισμους , για να στειλουμε ενα μηνυμα συμπορευσης , σε κοινους δημοκρατικους στοχους!
ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ γιατι δεν υπαρχει θεση για φωτογραφιση!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ. Σ.Α

ΑΘΗΝΑ 4 /6/2013