Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ανήλικος έκλεβε το κοινωνικό φαρμακείο στο Κιλκίς

Ένας πιτσιρίκος φορτωμένος με φορητό υπολογιστή και βιντεοκάμερα, δεν είναι θέαμα που συναντά κανείς κάθε μέρα… Αυτό σκέφτηκαν και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας όταν είδαν ένα 13χρονο αγόρι να μεταφέρει τις ηλεκτρονικές συσκευές και το σταμάτησαν για να το ελέγξουν.

Ο μικρός δεν κατάφερε να τους ξεγελάσει λέγοντας πως είναι δικά του και αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι είχε κλέψει το laptop λίγο νωρίτερα μέσα από το κοινωνικό φαρμακείο της πόλης! Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και ο υπολογιστής αποδόθηκε στον νόμιμο εκπρόσωπο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, ενώ για την κάμερα ερευνάται ακόμη από πού είχε κλαπεί! Ο «άγουρος» κλέφτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, όπου συνάντησε τον 49χρονο πατέρα του που συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου!

 

 

Επίσης δύο Έλληνες, μια 49χρονη και ένας 44χρονος, ήταν οι δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει την περασμένη Δευτέρα σε ένα φαρμακείο στην πόλη της Κέρκυρας. Οι άνδρες της Ασφαλείας εξιχνίασαν την κλοπή που είχε λεία ένα μικρό χρηματικό ποσό και κουτιά με φάρμακα και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος των δραστών που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

www.protothema.gr