Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ενοποίηση web-banking Πειραιώς και ΑΤΕBank

To ίντερνετ έχει μπει στη ζωή μας όχι απλά για ενημέρωση και αγορές, αλλά και για τις τραπεζικές μας συναλλαγές. Απαραίτητο πλέον εργαλείο για κάθε ιδιώτη αλλά και επαγγελματία. Έτσι λοιπόν και για εμάς τους φαρμακοποιούς αποτελεί πολύ χρήσιμο εργαλείο, ειδικά τους τελευταίους μήνες που ψάχνουμε τις πληρωμές μας με το... κυάλι.

Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για να κάνουμε τις...


... συναλλαγές μας από το σπίτι μας, από το φαρμακείο μας (πληρωμή αποθηκών, κάλυψη επιταγών, ενημέρωση υπολοίπου, αναζήτηση συναλλαγών) χωρίς την ανάγκη να επισκεπτούμε το γκισέ των τραπεζών. Μια χρήσιμη είδηση προέκυψε για τους κατόχους λογαριασμών Πειραιώς ή/και Αγροτικής.

Οι διαδικτυακές τράπεζες (e-banking) των καταστημάτων Πειραιώς και Αγροτικής ενοποιούνται από 22 Ιουνίου, ακολουθώντας της κοινή τους πορεία που είναι ήδη σε ισχύ. Σύμφωνα λοιπόν με ενημέρωση από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς:


Από 22/6 ΑΤΕ web banking και winbank της Πειραιώς ενοποιούνται. Θα ισχύουν αποκλειστικά οι κωδικοί της winbank. Επανέκδοση (αν δε τους θυμάστε) γίνεται στα καταστήματα της Πειραιώς.