Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Υπουργός της κυβέρνησης ομολογεί ότι η τρόικα εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα!

Σάλος έχει προκληθεί με τις δηλώσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης του υφυπουργού Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλου ότι η τρόικα εξυπηρετεί μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και όχι αυτά των Ελλήνων πολιτών!

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφερόταν στο θέμα των φορτηγών και όπως διευκρίνισε μίλησε για τα τεχνικά κλιμάκια και όχι τους επικεφαλής και πρόσθεσε ότι μετά την χθεσινή του δήλωση δεν δέχτηκε καμία πίεση από πουθενά.

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, ο υφυπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά της τρόικα , υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα.

«Η τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που...


... έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα», ανέφερε μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Αθήνα 9.84».

Ερωτηθείς δε εάν πιστεύει ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών μας εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα, απάντησε: «Ναι, υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα».

Να σημειώσουμε ότι αποτελεί και άποψη ημών των φαρμακοποιών ότι η τρόικα εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα συγκεκριμένων αλυσίδων σούπερ μάρκετ και μάλιστα πολυεθνικών, μέσω των οποίων θέλουν να περάσουν συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο για πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός μας.

Στοιχεία από skai.gr