Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που ζει ο κλάδος και προτού ακόμη ξεθωριάσει το μελάνι από τις υπογραφές των μελών της κυβέρνησης που έβαλαν τη ταφόπλακα στο φαρμακευτικό κλάδο η ΔΗΠΑΚ εξαπολύει δριμείς κατηγορίες στο μέλος της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Αμαλίας Δραγανιγου για να καλύψει αδέξια τη μη αποτελεσματική της παρουσία στο ΔΣ . Οι απουσίες των συνδικαλιστών από τα οργανα,και τις κινητοποιήσεις σηματοδοτούν κατι,την αδιαφορία για τη πραγματικότητα που ζουνε τώρα οι συνάδελφοι και τον αγώνα να κρατηθούν ορθιοι.Οταν αμέσως μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου οι άδειες άρχισαν να δεσμεύονται όπου υπήρχαν ,σε πακέτα των δέκα μαζί, από ένα άτομο έπρεπε να υπάρξει μια άμεση δραση,αφου δεν ξέραμε ποιος και ποια εταιρεία ήταν αυτή που εποφθαλμιούσε τις άδειες μας.



Η αγωνιστική Πρωτοβουλία ενημέρωσε το πρόεδρο του ΦΣΑ και ζήτησε να υπάρξει κάποια αντίδραση ,κάποια πρόταση ώστε να μπει φρένο στα κοράκια που θέλησαν να καπαρώσουν μαζικά θέσεις σε κομβικές περιοχες.Κατοπιν η Αμαλία Δραγανιγου ως τομεαρχης Πετρούπολης ενημέρωσε τους συναδέλφους του τομέα της ώστε να γίνουν τόσες αιτήσεις στην περιφέρεια όσες ήταν και οι κενές θέσεις( Βαβουλη, Σπιταδακη,Τριχας,Δαρβιρης, Λακκα, Μαραγκουδακης , Αμπατζή,)Επίσης ενημερώθηκε ο τομεαρχης του Ίλιον(Τσακανικας) Αγ.Αναργυρων(Λαγός) ,Αν.Λιοσιων (Καραισκος) και Ψυχικος από Καματερό .Τα ονόματα δημοσιεύονται διότι όλα αυτά έγιναν μετά από ανοικτή συγκέντρωση του τομέα και όχι εν κρυπτω.
Θέλουμε να υποστηρίξουμε ότι ουδέποτε θα παρεκκλίνουμε της διάθεσης μας για αγώνα στο πλευρό των φαρμακείων που αγωνίζονται να επιβιώσουν ,το θέμα του ωραρίου είναι για μας κομβικό ,δεν έχουμε καμιά ελπίδα ότι θα καταργηθεί ο ν.Λοβερδου χωρίς να παλέψουμε, με πείσμα και θεληση,εναντια στις βολεμένες συνειδήσεις ,και τη καθεστηκυία τάξη. Γιαυτο σας καλούμε να μιλήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις μαζί μας, πάνω σε όλα αυτά στη «μετά νόμου» εποχή την Τετάρτη 14-5-2014 στις 7.00μ.μ. (Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στις συναδέλφους: Δραγανίγου Αμαλία τηλ. 2105021131 Τσιρωνα Αρχοντούλα τηλ. 210 5776329 Παπαδοπούλου Ευαγγελία τηλ. 2108824618