Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Έλλειψη Hipnosedon έως τον Οκτώβριο

Η ΦΑΡΜΑΣΥΝ, εταιρεία που προμηθεύει την ελληνική αγορά με το Hipnosedon, μας ενημέρωσε ότι το συγκεκριμένο σκεύασμα θα παρουσιάσει έλλειψη έως τον Οκτώβριο του 2014 λόγω εξάντλησης αποθεμάτων και καθυστερήσεων στην εφοδιαστική αλυσίδα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:



Θέμα: Ενημέρωση σχετικά με την προσωρινή διακοπή της παροχής του φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος Hipnosedon (Flunitrazepam) 1 mg, επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο δισκία, BTx10 δισκία

Αγαπητοί κύριοι,

Παρακαλούμε όπως βρείτε στη συνέχεια ενημέρωση του Κατόχου Αδείας Κυκλοφορίας Cheplapharm Arzneimittel GmbH (Γερμανία) του ως άνω αναφερθέντος προϊόντος σχετικά με την προσωρινή εξάντληση των αποθεμάτων στην ελληνική αγορά.

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παροχή του Hipnosedon (Flunitrazepam) 1 mg, επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο δισκία, BTx30 δισκία, έχει προσωρινά διακοπεί με αποτέλεσμα την εξάντληση των αποθεμάτων και καθυστερήσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, συνέπειες για τις οποίες λυπούμαστε πολύ.

Η κανονική διανομή του προϊόντος θα επανέλθει στις αρχές Οκτωβρίου 2014 (Ημερολογιακή εβδομάδα 40).

Είμαστε σε πολύ στενή επαφή με όλα τα επηρεαζόμενα μέρη και καταβάλουμε μέγιστη προσπάθεια ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις στους Έλληνες ασθενείς.

Με εκτίμηση,

Norman Braun

Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων

Cheplapharm Arnzeimittel GmbH»

Για επικοινωνία με τη ΦΑΡΜΑΣΥΝ ΑΕ, τοπικό αντιπρόσωπο του Κατόχου Αδείας Κυκλοφορίας, παρακαλώ απευθυνθείτε στα Τηλ: 2105777140, Φάξ: 2105775420 / 2105788791, email: farmasyn@otenet.gr


Με εκτίμηση,

Αδάμος Αναγνώστης

Υπεύθυνος Αποθήκης