Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση αντιπροέδρου ΠΦΣ Ανδρέα Σοφιανόπουλου: «Η ώρα της ενότητας»

ΠΕΡΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Οι εκλογές για Δ.Σ. Π.Φ.Σ. ολοκληρώθηκαν με τον δημοκρατικότερο τρόπο. Οφείλουμε από δω και στο εξής να συμβάλουμε ώστε να πέσουν οι τόνοι και να στηρίξουμε το προεδρείο του Π.Φ.Σ. και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί το νέο ξεκίνημα στην πράξη. Η ώρα που οι δηλώσεις για την ανάγκη ενότητας του κλάδου πρέπει να γίνουν πραγματικότητα, έχει ήδη έρθει.

Όλοι κρινόμαστε πλέον με βάση αυτά που γίνονται και όχι με...


... βάση αυτά που έγιναν!! Συνεπώς, απολογισμοί, ισολογισμοί και πλειστηριασμοί αγωνιστικότητας και αποδοτικότητας, αποτελούν νεκρό γράμμα για τη βάση του κλάδου αυτή τη στιγμή.

Με σοβαρό το ενδεχόμενο η χώρα να οδεύσει σύντομα σε εκλογές, αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθούμε μπροστά σε ευνοϊκό πεδίο για λύσεις, αλλά και σε νέα προβλήματα που θα χρειαστούν ομοψυχία και ενότητα για να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.
Συνηθίζεται στα πλαίσια του fair play, μετά τις εκλογές η ηγεσία του ηττημένου να συγχαίρει την ηγεσία του νικητή, δείχνοντας πάνω από όλα σεβασμό στις διαδικασίες, αλλά και στο σώμα που έκρινε το αποτέλεσμα. Δεν αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο για την ενότητα το ότι αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει πράξη.


Ανδρέας Σοφιανόπουλος,
Πρόεδρος Φ.Σ. Αχαΐας,
Αντιπρόεδρος Π.Φ.Σ.