Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ραδιόφωνο ΠΦΣ: To παρόν και το άμεσο μέλλον

Το "ραδιόφωνο" του ΠΦΣ ξεκίνησε την πορεία του εδώ και λίγες μέρες από την ηλεκτρονική διεύθυνση pfs.sta.fm και η τεράστια αποδοχή του από τον κόσμο αναπόφευκτα έφερε πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων. Δείτε λοιπόν τι μας περιμένει στο άμεσο μέλλον αλλά και πως μπορείτε να βοηθήσετε από την οθόνη του υπολογιστή σας:








1) Eντός του μήνα ο σταθμός θα αποκτήσει "ζώνες" μουσικής καθώς και εκπομπές που άλλωστε ήταν και το κίνητρο για τη δημιουργία του. Καλή η μουσική αλλά να ακούγεται και προς τα έξω η φωνή μας.






2) Η σελίδα στο facebook έσπασε όλα τα κοντέρ με 1000 likes μέσα στις πρώτες 12 ώρες και ενημερώνει για τη μουσική που παίζει ή για τις ζώνες που είναι προγραμματισμένες.






3) 'Ενα μεγάλο πρόβλημα ήταν η ακρόαση εκτός φαρμακείου από κινητό και tablet καθώς με το κλείσιμο του browser έκλεινε και η μουσική. Στις αμέσως προσεχείς εβδομάδες θα υπάρχει διαθέσιμο application τόσο στο App Store όσο και στο Google Play ώστε η μουσική να ακούγεται παράλληλα με άλλες δραστηριότητές σας.







4) Όσοι θέλετε να βοηθήσετε με τη μουσική ανοίξτε ένα κανάλι στο Youtube (αν έχετε gmail γίνεται με ένα απλό sign-in), φτιάξτε λίστα με όσα και ότι κομμάτια θέλετε και στείλτε το σύνδεσμο της λίστας με μήνυμα στους διαχειριστές ή στη σελίδα του σταθμού στο facebook. Μην στείλετε με κανέναν άλλο τρόπο μουσική γιατί θα είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο να γίνουν οι απαραίτητες μετατροπές για να παίξει.

Βρίσκουμε το τραγουδάκι, το προσθέτουμε σε λίστα...


Δίνουμε το λινκ της λίστας