Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Σοφιανόπουλος για Βορίδη: Το αυγό του φιδιού

Με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Βορίδης σε προεκλογική εκδήλωση και ειδικά της φράσης: «Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά, ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε» (διαβάστε αναλυτικά εδώ), ο κ. Σοφιανόπουλος μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή:







Αυτά είναι τα αληθινά προβλήματα. ο αυθεντικός εμφύλιος πολεμικός, χρυσαυγιτισμός, εντός της Ν.Δ. Θαυμάστε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΗΘΗ. Τελικά ο λύκος δεν αλλάζει προβιά, όλη η σαπίλα του δοσιλογισμού, της χούντας, του ΙΔΕΑ, ότι πιο σκοτεινό και μαύρο της ιστορίας της χώρας μας, στα λεγόμενα, του <ευρωπαϊστή> υπουργού μας. 

Σημειώστε ότι από κάποιους κύκλους θεωρείται ότι ο συγκεκριμένος αποτελεί διάδοχη λύση για αρχηγός της Ν.Δ. και μετά προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο Μπαλτάκος αποτελούσε εξαίρεση. Ποιά είναι άραγε τα μέσα που εννοεί ο <φιλελεύθερος> κος Βορίδης ότι θα χρησιμοποιήσει προκειμένου η αριστερά να μην κατακτήσει με εκλογές την εξουσία? 

Ως επιστήμονες και δημοκρατικοί πολίτες σκεφτείτε σοβαρά και καταδικάσετε με την ψήφο σας τον φασισμό που αποπνέει, ως μπόχα, το κατάπτυστο λογύδριο του εκλεκτού συνομιλητή του Mega και του Πρετεντέρη. 

Kαι όσοι το 2012 μας παραδώσατε με την ψήφο σας στην κόλαση Σαμαρά- Βενιζέλου, ελπίζω τώρα να έχετε μετανοήσει και να σκεφτείτε το μέλλον μας και κυρίως των παιδιών μας ψηφίζοντας ορθά και καταδικάζοντας οριστικά όσους θέλουν να μας γυρίσουν στις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας μας. Θυμίζω για όσους ξεχνούν ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός πήρε χρίσμα για αρχηγία της νεολαίας της ΕΠΕΝ από τον έγκλειστο δικτάτορα, ενώ κουμπάρος του είναι ο αρχι-ρατσιστής ΛΕΠΕΝ. 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη φράση Βορίδη: