Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

TOP 5 '' ΚΟΛΠΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ''ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ'' ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

prosfores-1024

Στην καθομιλουμένη όταν κάτι το πληρώνουμε ακριβά, ακολουθεί η έκφραση : «Φαρμακείο είσαι»  . Όμως, η πραγματικότητα στα φαρμακεία είναι διαφορετική . Οι προσφορές , οι εκπτώσεις , οι κάρτες πελάτη και οι ενέργειες για εξοικονόμηση χρήματος είναι πάρα πολλές. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις έχουμε έκπτωση μεγαλύτερη από 50% σε προϊόντα που τα χρησιμοποιούμε καθημερινά.





TOP  5 «κόλπα» για να ψωνίζουμε «έξυπνα και οικονομικά» στο φαρμακείο μας.

1.Πακέτα προσφορών 1+1:  Σχεδόν μόνιμα πολλές μεγάλες εταιρείες και γνωστές έχουνε πακέτα προσφορών 1 + 1 . Αυτά μπορεί να είναι εποχιακά είδη ή προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά όπως συμπληρώματα διατροφής , αφρόλουτρα , καλλυντικά μέχρι και δερμοκαλλυντικά . Το καλύτερο παράδειγμα ότι στο φαρμακείο αγοράζουμε φτηνότερα από το σουπερμάρκετ , είναι ότι σε αφρόλουτρο γνωστής εταιρίας προσφέρει μόνιμα σχεδόν 1+ 1 τα προϊόντα της με κόστος συσκευασίας 5 €. Δηλαδή, αγοράζουμε 2,50 € το ένα . Την ίδια στιγμή , ένα επώνυμο αφρόλουτρο από το σουπερμάρκετ κοστίζει 3-4 € .

2.Προϊόντα εκτός εποχής : Στα προϊόντα εκτός εποχής οι εκπτώσεις συνήθως είναι αρκετά μεγάλες. Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι εκτός εποχής, δε σημαίνει ότι δεν είναι χρήσιμα . Για παράδειγμα, το αντηλιακό προσώπου! Mελέτες έχουν δείξει ότι είναι απαραίτητο όλο το χρόνο για σωστή προστασία.

3.Προσέχουμε για προωθητικές ενέργειες : Πολλές φορές μέσα στα φαρμακεία γίνονται εκδηλώσεις για κάποιο προϊόν, από τις εταιρείες με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, που παρουσιάζει τα προϊόντα. Εκείνη την ημέρα προσφέρουν επιπλέον έκπτωση ή δίνονται εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες μέρες ..
Kentro-Ygeias-Thermis
4.Bιτρινα : Η βιτρίνα του φαρμακείου δεν είναι μόνο για διαφήμιση , κρύβουν μηνύματα εκπτώσεων και προσφορων. Συνήθως, φαρμακεία που βάζουναι βιτρίνα κάποιον «οίκο» η σειρά προϊόντος έχουν εκπτώσεις ή έχει την δυνατότητα ο φαρμακοποιός να σας κάνει έκπτωση.

5.Ρωταμε απλά τον φαρμακοποιό μας ή των φαρμακοϋπαλλήλο. μην διστάσετε να ρωτήσετε τον φαρμακοποιό για τυχόν εκπτώσεις η κάρτα πελάτη καμιά φορά δεν τα βλέπουμε η δεν υπάρχει ακόμα

Άρα, το φαρμακείο δεν είναι μόνο για φάρμακα και σταθμός υπερηλίκων , είναι μια οικονομική και έξυπνη λύση για κάθε ηλικία.


Δείτε και άλλα ενδιαφέροντα νέα απ το χώρο της υγείας και της διατροφής στο www.healthnews24.gr

ΠΗΓΗ :  www.healthnews24.gr