Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΦΣΘ: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής στη Θεσσαλονίκη

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής διοργανώνει στις 25 και 26 Απριλίου 2015, στο ξενοδοχείο THE MET, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Μέσα από τη διοργάνωση αυτή κάνει ένα βήμα για την καθιέρωση ενός νέου συνεδριακού θεσμού στην πόλη, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον φαρμακοποιών, βοηθών φαρμακείου και φοιτητών Φαρμακευτικής από όλη την Ελλάδα.

Τόσο η πλούσια θεματολογία του συνεδρίου, όσο και οι...


... επιφανείς ομιλητές που συμμετέχουν, συνολικά 33 καθηγητές από τα τρία Τμήματα Φαρμακευτικής της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) και καθηγητές της Ιατρικής, θα παρέχουν στους φαρμακοποιούς-συνέδρους τις εφαρμοσμένες και επικαιροποιημένες γνώσεις που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της καθημερινής άσκησης του λειτουργήματος του φαρμακοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθούν τρία στρογγυλά τραπέζια "Ο φαρμακοποιός σήμερα", "Προϊόντα από τη φύση και θεραπευτικές προσεγγίσεις" και "Καινοτομίες στη φαρμακευτική επιστήμη" και 29 ομιλίες.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας, ο πρόεδρος του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ, Χρήστος Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Κωνσταντίνος Λουράντος και ο πρόεδρος του ΙΣΘ, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΑΠΘ και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

http://www.psef.gr/