Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Παγκόσμια αποκλειστικότητα life2day.gr:Ο ‘ΘΗΣΕΑΣ’ είναι η λύση καταπολέμησης της σπατάλης στην Υγεία

Σε ηλικία 23 χρονών, με Θεϊκή απόφαση και όχι των ανθρώπων, έφυγα από την Ελλάδα, ως “καμένο χαρτί” κατά γενική ομολογία: ‘’ μου λέει ο Έλληνας Επιστήμων Νίκος Συκλόγλου, full-time dreamer, ο οποίος το 1980 ανακάλυψε τα ΝΕΟΚΥΤΤΑΡΑ, ως ερευνητής στο Harvard και σήμερα παρουσιάζει αποκλειστικά στην Νικολέτα Ντάμπου και το LIFE2DAY.GR την Παγκόσμια Καινοτομία του, τον ‘ΘΗΣΕΑ’ ένα ανθρωποκεντρικό, Ιπποκράτειο εκπαιδευτικό μοντέλο που εμπεριέχει αρμονικά τις ιατρικές γνώσεις σε μορφή διαγνωστικών κλειδιών, “εξανθρωπισμένη” τεχνολογία και Φιλοσοφία, σε μορφή Application for digital use, έτοιμο για χρήση και εκμετάλλευση. 

Αποκλειστική Συνέντευξη στην Νικολέτα Ντάμπου 

Προθυμία του είναι να βοηθήσει την Ελλάδα αλλά και όλες τις χώρες του πλανήτη ώστε οι...


... επόμενες γενιές νέων γιατρών να είναι στην ευτυχή θέση να κάνουν σωστή κλινική διάγνωση και επιβεβαίωση πριν την αποφοίτηση τους. Αυτό θα συμβάλλει στην καταστολή έως την εξάλειψη της σπάταλης δημοσίου και ιδιωτικού χρήματος καθώς οφείλεται στην άγνοια των γιατρών, λόγω μη σωστής προετοιμασίας ή λόγω του φόβου τιμωρίας, που τελεί αντικείμενο της Αμυντικής Ιατρικής . 

O Έλληνας Επιστήμων Νίκος Σικλόγλου, full-time dreamer, ο οποίος το 1980 ανακάλυψε τα ΝΕΟΚΥΤΤΑΡΑ σήμερα παρουσιάζει τον ‘ΘΗΣΕΑ’ Ο Έλληνας Επιστήμων Νίκος Σικλόγλου, full-time dreamer, με υποδέχθηκε στο Ιατρείο του, στην Αιώνια πόλη την Ρώμη όπου ζει από το 1976 και συγκεκριμένα στην Piazza di Spagna, δίπλα από το σπίτι του Giorgio De Chirico. Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο του κεντρικού κτηρίου της πλατείας και ανοίγοντας την πόρτα ο Έλληνας γιατρός Νίκος Συκλόγλου, αντίκρισα ένα καθαρό πρόσωπο και δύο μάτια γεμάτα περιπέτεια , ευαισθησία , χαρά , ‘’ πετώντας ‘’ σπίθες για την ζωή και μία γλυκιά νοσταλγία που διακρίνει τους ξενιτεμένους μας. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος και μεγάλος επιστήμων αλλά και το αντίθετο είναι ο Νίκος, μεγάλος άνθρωπος και ξεχωριστός επιστημών ! Ζει και εργάζεται σε ένα χώρο , το ιατρείο του, το οποίο μοιάζει με Γκαλέρι ! Μπαίνοντας μέσα από τον διάδρομο υπάρχουν παντού στους τοίχους αναρτημένα έργα τέχνης φιλοτεχνημένα από τα χεράκια του, όπου τα περισσότερα απεικονίζουν την ζωή του , πριν και μετά ! 

Διαβάστε περισσότερα και ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη στην Νικολέτα Ντάμπου στο life2day.gr