Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Το... τερμάτισε ο Άδωνις! «Έσωσα τους φαρμακοποιούς, με πνίγει το δίκιο μου!» (video)

Νέο παραλήρημα του πρώην υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη στο KONTRA, στην εκπομπή Ελλήνων Έγερσις που παρουσιάζει ο αδερφός του Λεωνίδας Γεωργιάδης.

Θέλοντας να υπερασπιστεί τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας, τόνισε επανειλημμένως ότι πλήρωνε στην ώρα τους τους φαρμακοποιούς, είπε χαρακτηριστικά ότι «τους έσωσε κυριολεκτικά από την καταστροφή» ενώ καταφέρθηκε για άλλη μια φορά προσωπικά κατά του προέδρου του ΠΦΣ, κ. Κώστα Λουράντου.

Διαβάστε και δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα:




«Τους φαρμακοποιούς τους έσωσα στην κυριολεξία, αυτή ειναι η πραγματικότητα, αλλά δε το καταλαβαίνουν λόγω των φανατικών συνδικαλιστών που έχουν. Έβγαινε ο Λουράντος από το πρωί μέχρι το βράδυ με έβριζε. Αφίσα με είχαν κανει σε όλα τα φαρμακεία εμένα και το Χατζηδάκη για να μας καταψηφίσει ο κόσμος. Πήγαινε στη Δούρου, στον Τσίπρα, έλεγε διάφορα, ο κακός, ο μνημονιακός Γεωργιάδης, του Τόμσεν κλπ. Τους πλήρωνα κάθε μήνα στην ώρα τους, τους ξόφλησα τα ληξιπρόθεσμα. Πήραν λεφτά. Έρχεται ο μέγας Κουρουμπλής σε συνεργασία με το φίλο του τον Λουράντο, τους έχει αφήσει 4 μήνες απλήρωτους και τον πέμπτο μήνα τους δίνει το μισό πρώτο μήνα. Απλήρωτοι οι φαρμακοποιοί και δεν ανοίγει μύτη, ο Λουράντος συμμαζεμένος τον καλούν και δε βγαίνει στα παράθυρα, δε λέει τίποτα, σα να μη συμβαίνει τίποτα και καταστρέφονται οι φαρμακοποιοί. Μα να μη με πνίγει το δίκιο μου; »

Δείτε το βίντεο: