Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Η αγαπητή μας και φίλα προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ "Συνεργασία φαρμακοποιών" κανονίζει μάζωξη φροντίζοντας παράλληλα να στολίσει τα blogs (εκτός από το δικό της) ως ημιεπίσημα site με κατευθυνόμενα ρεπορτάζ. Βέβαια κάπου εδώ ξέχασαν να γράψουν τα παρακάλια να δημοσιεύσουμε επιστολές με διαπιστώσεις τους, τα τηλεφωνήματα σε ώρες κοινής ησυχίας ή ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, όπως επίσης και τα Σαββατοκύριακα όπου έπρεπε να παρατήσουμε τα παιδιά μας και να πιάσουμε αγκαλιά τον πλησιέστερο υπολογιστή.





Οι  υπενθυμίσεις τους στον πρόεδρο του ΦΣΑ αν αμελούσαμε το "καθήκον" μας έχουν γράψει ιστορία. 'Οταν γινόταν η δημοσίευση άναβαν καπνογόνα και το ανέφεραν ακόμα και σε ΓΣ ΠΦΣ. 

Από 25 Ιανουαρίου και μετά τους έχουμε χάσει. Για 3 μήνες έταζαν απο τηλεφώνου το πολυνομοσχέδιο αλλά από το Πάσχα και μετά τους πήραν χαμπάρι μέχρι και οι φοιτητές Φαρμακευτικής. 

Όσο λοιπόν τους κάναμε τα χατίρια ήμασταν καλοί και άξιοι ενώ τώρα που δεν τους παίζουμε μπάλα είμαστε κατευθυνόμενοι.

Καλό είναι να μη φτύνετε εκεί που γλείφατε κύριοι της Συνεργασίας. Μην δίνετε το κακό παράδειγμα στους νέους συναδέλφους της παράταξής σας που τους καπελώνετε και δεν έχουν καμία σχέση με εσάς.

 Kώστας Μανωλόπουλος

YΓ: Γράφω επώνυμα και αναμένω τυχόν επώνυμες απαντήσεις και όχι από "συντακτικές ομάδες" και "έκτακτους συνεργάτες"