Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων ΣΥΦΑΚ στο Ηράκλειο

Με μεγάλη επιτυχία τελέστηκαν την Παρασκευή 25 /09/2015 τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκανήσου με την ευκαιρία της διοργάνωσης για τρίτη συνεχή χρονιά της πολύ επιτυχημένης πλέον Διημερίδας του ΣΥΦΑΚ «Φαρμακείο Παρόν και Μέλλον».

Παρευρέθηκε πλήθος επισήμων , μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Αρναουτάκης , εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, της Ελληνικής Αστυνομίας , της Πυροσβεστικής και των...


... λοιπών τοπικών αρχών καθώς και ο Πρόεδρος του ΠΦΣ κος Λουράντος , ο Γραμματέας κος Μακρυγιάννης, ο Πρόεδρος της ΟΣΦΕ κος Μπελώνης , η Πρόεδρος του ΠΣΦ κα Μαρκάκη , ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥΦΑ κος Τριανταφυλλίδης , εκπρόσωποι Φαρμακευτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών , εκπρόσωποι συνεργαζόμενων εταιριών Φαρμάκου και Παραφαρμάκου , Φαρμακοποιοί και το Ανθρώπινο Δυναμικό του ΣΥΦΑΚ.

Ευχή όλων στη τελετή και στη δεξίωση που ακολούθησε να συνεχίσει ο ΣΥΦΑΚ την πολυετή επιτυχημένη πορεία του προσδίδοντας κύρος και προστιθέμενη αξία σε όλες τις συνεργασίες του!