Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Πρόσκληση ΠΦΣ για τη χάραξη κοινής γραμμής αντίδρασης για το νέο Ασφαλιστικό

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Το Ασφαλιστικό αποτελεί ένα μείζον θέμα που απασχολεί ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Στην εγκληματική αδράνεια των προηγουμένων κυβερνήσεων για την εξεύρεση μια αποτελεσματικής και βιώσιμης λύσης, έρχεται να προστεθεί το απαράδεκτο Προσχέδιο Νόμου της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Από το περιεχόμενο του Προσχεδίου προκύπτει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι όχι μόνο δεν δίδεται λύση, αλλά αντίθετα υποσκάπτεται οποιαδήποτε προοπτική ανάπτυξης, καθώς εξαφανίζονται οι παραγωγικοί κλάδοι της οικονομίας, που είναι η μικρομεσαία τάξη των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών. 



Η απάντηση στο καταστροφικό αυτό προσχέδιο είναι η συσπείρωση και ο συντονισμός των δράσεων μας. 

Σύμφωνα με την απόφαση των φορέων που συνεδρίασαν στο ΤΕΕ την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου , σας προσκαλούμε σε ευρύτερη σύσκεψη με θέμα: 

«Χάραξη κοινής γραμμής αντίδρασης ενάντια στο Προσχέδιο του Ασφαλιστικού. Απόφαση για ανάδειξη ολιγομελούς συντονιστικού οργάνου Δράσης» 

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (1ος Όροφος, Λεωφόρος Πειραιώς 134 και Αγαθημέρου 5, Αθήνα). 

Η κρισιμότητα των περιστάσεων απαιτεί την συστράτευση όλης της ελληνικής κοινωνίας και δημιουργία ενιαίου μετώπου συντονισμού της δράσης. 

Ελπίζουμε στην θετική ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας.

 Ο Πρόεδρος του ΠΦΣ 
Κωνσταντίνος Λουράντος