Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ελληνική Εταιρία Εθνοφαρμακολογίας: Πρόσκληση σε ΓΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας
ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Η Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας σας προσκαλεί στις 28 Φεβρουαρίου στο όμορφο Λαύριο για την ετήσια γενική συνέλευσή της. Η ημερήσια διάταξη της γενικής συνέλευσης περιλαμβάνει:
  • Απολογισμός πεπραγμένων του διοικητικού συμβουλίου
  • Οικονομικός απολογισμός
  • Υποβολή έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής
  • Προγραμματισμένες δράσεις για το 2016
Πριν από τη γενική συνέλευση θα ξεναγηθούμε στον εξαιρετικού ενδιαφέροντος χώρο του τεχνολογικού- πολιτιστικού πάρκου Λαυρίου (Μεταλλεία Λαυρίου) και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε μια παρουσίαση που θα συνδέσει τα μέταλλα, την ιστορία του Λαυρίου και των Μεταλλίων με τη θεραπευτική. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του παλαιού μηχανουργείου που βρίσκεται πολύ κοντά στο δημαρχείο Λαυρεωτικής. Κατόπιν θα συζητηθούν οποιαδήποτε θέματα επιθυμούν να θέσουν τα παρευρισκόμενα μέλη και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας.
 

 

Για όσα μέλη και φίλους επιθυμούν να μη χρησιμοποιήσουν δικό τους μεταφορικό μέσο, μισθωμένο πούλμαν θα αναχωρήσει από το Σταθμό Μετρό Κατεχάκη, στις 9:30πμ την ημέρα της Συνέλευσης. Το κόστος μεταφοράς ανέρχεται σε 10€ ανά άτομο. Για δηλώσεις συμμετοχής (για τη μεταφορά) έως 21/2/2016 κα Μαρία Καμπουράκη, 210-9968507.

Πρόγραμμα
 
9:30 Αναχώρηση με πούλμαν από το σημείο συνάντησης στη λεωφόρο Κατεχάκη (λεωφ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου) μπροστά από τα στούντιο της ΕΡΤ, απέναντι από το 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο
10:30 Άφιξη στο τεχνολογικό-πολιτιστικό πάρκο Λαυρίου και ξενάγηση στο χώρο από μέλος του επιστημονικού προσωπικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που διαχειρίζεται το πάρκο
11:30 Αναχώρηση για την αίθουσα του παλαιού μηχανουργείου που βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο Λαυρεωτικής.
11:50 Παρουσίαση για τη σημασία και τη χρησιμότητα των μετάλλων στη θεραπευτική
12:50 Γενική συνέλευση
13:20 Κοπή πίττας
13:50 Λήξη εργασιών-ελεύθερο γεύμα