Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Μια σειρά καλλυντικών φτιαγμένη από Φ/ούς με την αρωγή του ΕΚΠΑ

Γνωρίζουμε από κοντά τρεις συναδέλφους με μεράκι και αγάπη για το φαρμακείο, οι οποίοι συνεργάστηκαν και δημιούργησαν τη δική τους σειρά καλλυντικών HYDERMIS. Αποτελούμενη από 3 κρέμες προσώπου και μία ματιών, εμπλουτισμένες με λάδι Argan και 3 τύπους υαλουρονικού υπόσχεται να δώσει μια νέα αίγλη στα ράφια του φαρμακείου μας, αφού οι δημιουργοί του δίνουν τεράστια σημασία στη δημιουργία υπεραξίας για το σύγχρονο ρόλο του επιστήμονα Φαρμακοποιού στο χώρο του δερμοκαλλυντικού.
 
Γνωρίστε τους μαζί μας:
 

 

Ποιοί είσαστε, πώς γνωριστήκατε;

Η PΗΑRMADERMICS είναι εταιρεία που δημιουργήθηκε από μια ομάδα φίλων φαρμακοποιών με κοινή πορεία ετών από τα φοιτητικά χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παρά το γεγονός ότι καταλήξαμε να έχει ο καθένας το δικό του φαρμακείο, η εκτός φαρμακείου δραστηριότητά μας ήταν εκείνη που μας έδωσε την ώθηση να συνεργαστούμε. Στην ανάπτυξη των προϊόντων καθοριστικό ρόλο έπαιξε η Παύλου Γιούλα, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθηνών και νυν μεταδιδακτωρική ερευνήτρια και συνεργάτης στο Τομέα Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του ΕΚΠΑ. Το κομμάτι που αφορά την παραγωγή, τυποποίηση και διανομή του προϊόντος ανέλαβαν οι συνάδελφοι Βαρβούνης Μανώλης και Δαρβίρης Παναγιώτης αξιοποιώντας την εμπειρία τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
 

Πώς αποφασίσατε να φτιάξετε τα δικά σας καλλυντικά

Κοινή μας διαπίστωση ήταν η έλλειψη αξιόπιστων και ποιοτικών προϊόντων που κινούνται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου, χωρίς να υπάρχουν ταυτόχρονα σε άλλα κανάλια διανομής, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, κανιβαλισμού των τιμών και συνεχή απαξίωση του επιστημονικού ρόλου του φαρμακοποιού. Η δημιουργία λοιπόν μιας εταιρίας φαρμακοποιών που θα παράγει ποιοτικά προϊόντα αποκλειστικά για το χώρο μας θεωρούμε ότι είναι η απάντηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το σύγχρονο φαρμακείο.
 

Ποιοί οι στόχοι του καλλυντικού σας;

Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός brand name απόλυτα συνυφασμένου με το φαρμακείο. Η σειρά HYDERMIS αποτελείται από τέσσερα προϊόντα, η ποιότητα των οποίων πιστοποιείται από μελέτες του Πανεπιστημίου Αθηνών καθιστώντας τα κατάλληλα εργαλεία στα χέρια του επιστήμονα φαρμακοποιού για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών του.
 

Πόση ανταπόκριση βλέπετε από τους συναδέλφους;

Η ανταπόκριση των συναδέλφων μας ήταν πολύ ενθαρρυντική από τα πρώτα μας κιόλας βήματα. Η καλή παρουσίαση των προϊόντων, η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής και η επαναληψιμότητα στην πώληση θέτουν τις βάσεις για μια υγιή και σταθερή σχέση της εταιρείας με τους συναδέλφους φαρμακοποιούς που μας εμπιστεύθηκαν.
 

Tί άλλο έχουμε να περιμένουμε από την ήδη πολύ πετυχημένη σειρά σας;
 
Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας είναι να επεκτείνουμε την ήδη υπάρχουσα γκάμα προϊόντων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του φαρμακείου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα δίκτυο αποκλειστικής διάθεσης στα φαρμακεία. Θέλουμε να πετύχουμε την άρρηκτη σχέση PHARMADERMICS-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ στη συνείδηση του καταναλωτή.