Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η νέα αντιρυτιδική κρέμα «αρκαδική καστανιά» του Κορρέ στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (video)

Καστανιά αρκαδική, ένα από τα κορυφαία αντιοξειδωτικά φυτά παγκοσμίως σύμφωνα με τη μεγαλύτερη έρευνα που έγινε ποτέ σε φυσικά συστατικά (έρευνα AGROCOS) λόγω της δραστικής Λουπεόλης, που στοχεύει στις ρυτίδες. Τα εργαστήρια ΚΟΡΡΕΣ δημιούργησαν ένα καινοτόμο μόριο καθαρής Λουπεόλης σε πλέγμα Υαλουρονικού οξέος, που μπαίνει για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα. Δράση σε όλες τις διαστάσεις των ρυτιδών. Λείο, λαμπερό, σφριγηλό δέρμα άμεσα.

AGROCOS / Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τετραετές ερευνητικό πρόγραμμα, εγκεκριμένο από την...


.... Ευρωπαϊκή Επιστημονική Επιτροπή ανάμεσα σε 15 μελέτες από 106 συμμετέχοντες. Μία πρωτοβουλία Ελλήνων επιστημόνων -επικεφαλής η ΚΟΡΡΕΣ και η Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με επτά επιφανή διεθνή ερευνητικά ιδρύματα και βιομηχανικούς εταίρους. 1.800 φυτά και 3.600 εκχυλίσματα από όλο τον κόσμο μελετήθηκαν ως προς την αντιοξειδωτική, λευκαντική και αντηλιακή δράση. H ΚΟΡΡΕΣ είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που αξιοποιεί τα ευρήματα αυτής της έρευνας, προάγοντας την καινοτομία στη βιομηχανία καλλυντικών.

TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

Τα φύλλα της Καστανιάς αναδείχθηκαν ως τμήμα του φυτού, εξαιρετικά πλούσιο σε σημαντικές αντιοξειδωτικές δραστικές ουσίες. Το Εργαστήριο ΚΟΡΡΕΣ εστίασε επιπλέον και στη λουπεόλη, που εντοπίστηκε και στα φύλλα της Καστανιάς, λόγω της βιβλιογραφικά τεκμηριωμένης ισχυρής αντιφλεγμονώδους και αντιοξειδωτικής δράσης της. Η Αρκαδία επιλέχθηκε ως η καταλληλότερη περιοχή για τη βιολογικά πιστοποιημένη καλλιέργεια της Καστανιάς και την προμήθεια άριστης ποιότητας φύλλων αυτής.

ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΥΠΕΟΛΗ / ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Φυσική δραστική ουσία που έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλαπλών επιστημονικών μελετών φαρμακευτικού και ιατρικού ενδιαφέροντος. Ως αδιάλυτη ουσία, η λουπεόλη δεν απορροφάται από την επιδερμίδα, οπότε δεν έχει συμπεριληφθεί έως σήμερα στη λίστα των καλλυντικών φυσικών δραστικών. Η ΚΟΡΡΕΣ 1η επιλέγει τη Λουπεόλη, ως βασικό δραστικό για την παρασκευή καινοτόμων αντιγηραντικών προϊόντων.


ACTIVE HALupeol / ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Η ΚΟΡΡΕΣ επιτυγχάνει για πρώτη φορά να ενσωματώσει αποτελεσματικά σε καλλυντική σύνθεση την εξαιρετική δράση της λουπεόλης σε καθαρή μορφή. Το Εργαστήριο ΚΟΡΡΕΣ εμπνεύστηκε και δημιούργησε το μόριο Active HALupeol. Ένα ενεργό πλέγμα υαλουρονικού οξέως επιτρέπει τη μεταφορά της καθαρής λουπεόλης στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, για αποτελεσματική, στοχευμένη δράση. Ένα ισχυρά αντιρυτιδικό μόριο, που καταπολεμά τις ρυτίδες σε όλες τις διαστάσεις τους -βάθος/ πλάτος/ επιφάνεια- καταγράφοντας αποδεδειγμένα προληπτική και επανορθωτική, εις βάθος, δράση κατά των ρυτίδων και αποκαθιστώντας την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας.