Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Η Έλενα Παπαρίζου δώρισε φάρμακα στους πρόσφυγες

Η «μυστική» βοήθεια της Ελληνίδας τραγουδίστριας Ελ. Παπαρίζου μέσω του συζύγου της, Αν. Καψάλη

Της ΣΠΥΡΙΔΟΎΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ 
secretlife.gr@gmail.com 

Το έχει αποδείξει πολλές φορές πως αγαπά την Ελλάδα. Όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις. Η Έλενα Παπαρίζου συμπάσχει με όλους τους Έλληνες και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το Προσφυγικό.

Οι εικόνες που βλέπει τη γεμίζουν με λύπη, μα πάνω από όλα, όπως έχει δηλώσει και δημόσια, 


....την ενοχλεί που μιλάμε για τους πρόσφυγες λες και είναι μετανάστες, ενώ είναι άνθρωποι που έφυγαν από τη χώρα τους για να σώσουν τη ζωή τους. Πριν από λίγες μέρες η ταλαντούχα τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της προσέφεραν και εκείνοι στο έργο αρκετών κοινωνικών φορέων.

Αφού ενημερώθηκαν για τις οργανώσεις και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για τους χιλιάδες πρόσφυγες που έρχονται στη χώρα μας και έχουν ανάγκη από άμεση βοήθεια, αποφάσισαν να συνδράμουν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ήρθαν σε επαφή με έναν κοινωνικό φορέα και πρόσφεραν ένα χρηματικό ποσό για να αγοραστούν φάρμακα. 

Την κίνηση δεν την έκανε η ίδια η Ελ. Παπαρίζου, αλλά ο σύζυγός της, καθώς η τραγουδίστρια δεν ήθελε να δημιουργηθεί ντόρος λόγω της αναγνωρισιμότητάς της.
Και, φυσικά, δεν ήθελε να διαδοθεί το παραμικρό, καθώς ο σκοπός της δεν ήταν να προκαλέσει τη συμπάθεια λόγω της πράξης της, αλλά απλώς να προσφέρει. Όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με απλούς ανθρώπους, αλλά και με κοντινά της πρόσωπα.

Η Έλενα Παπαρίζου, γεννημένη στη Σουηδία, ξέρει τι σημαίνει να είσαι μετανάστης, αφού ήταν οι γονείς της, οι οποίοι κατάγονται από την Καρδίτσα. Ωστόσο, εκείνοι είχαν τη δυνατότητα να αποφασίσουν αν θα έφευγαν από τη χώρα τους για να βρουν καλύτερη δουλειά. Η οικογένεια της τραγουδίστριας σήμερα ζει στη Σουηδία, ενώ η ίδια δέχεται συχνά αρκετές επαγγελματικές προτάσεις από εκεί κι έτσι δεν μπορεί παρά να νιώθει ασφάλεια που έχει και αυτή τη διέξοδο, σε μια εποχή που η Ελλάδα περνά τη σοβαρότερη κοινωνική και οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων. Όμως, παραμένει στην Ελλάδα, γιατί θέλει να τη στηρίξει. Εργάζεται εδώ, φορολογείται και θέλει να βρίσκεται κοντά στους Έλληνες.

Ασχολείται με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις, πιστεύει στις λύσεις που μπορεί να έρθουν και εκφράζεται δημόσια όποτε το νιώθει, πληρώνοντας το... τίμημα. Το καλοκαίρι, την περίοδο του δημοψηφίσματος, είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη πως θα της φαινόταν περίεργο η Ελλάδα να βγει από την Ευρώπη. Είχε πει πως γεννήθηκε στην Ευρώπη και θα ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη. Τότε της επιτέθηκαν στο facebook με άκομψους και απρεπείς χαρακτηρισμούς. Εκείνη, όμως, δεν έσβησε κανένα σχόλιο από τη σελίδα της.

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ