Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Κέρκυρα: Αγόραζαν ναρκωτικά από φαρμακεία με πλαστές συνταγές

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι καταγγελίες από ιδιοκτήτες φαρμακείων έφταναν η μια μετά την άλλη στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας άρχισαν να αναζητούν τους δράστες μελετώντας καρέ- καρέ τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας


Ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά επτά φαρμακοποιούς στην πόλη της Κέρκυρας προσπάθησαν να εξαπατήσουν ένας άνδρας και δυο γυναίκες, οι οποίοι επιχείρησαν να προμηθευτούν αναλγητικά επιθέματα και ναρκωτικά χάπια με πλαστές ιατρικές συνταγές.






Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι καταγγελίες από ιδιοκτήτες φαρμακείων έφταναν η μια μετά την άλλη στην Ασφάλεια οι άνδρες της οποίας άρχισαν να αναζητούν τους δράστες μελετώντας καρέ- καρέ τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων. Έτσι, κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τους δυο από τους τρεις.

Πρόκειται για έναν 47χρονο και μια 52χρονη οι οποίοι συνελήφθησαν στην κατοικία του άνδρα, όπου κατασχέθηκαν κενές ειδικές συνταγές για ναρκωτικά φάρμακα, ενώ η 21χρονη συνεργός τους αναζητείται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που άσκησε και στους τρεις δίωξη για πλαστογραφία, χρήση και απόπειρα χρήσης πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.


protothema.gr