Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Κ. Λουράντος για την χθεσινή «εργάσιμη» Κυριακή: "Οι ... ανεγκέφαλοι" !

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

Με αφορμή και την 3η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που οι σημερινοί κυβερνώντες στα χνάρια των προηγούμενων «φωστήρων» , θα παραλάβουν ως την μοναδική λύση για την ανασυγκρότηση της χώρας , βγήκα χθες Κυριακή –μια από τις 7 του χρόνου που τα μαγαζιά πρέπει να είναι ανοικτά εν αντιθέσει με τις ... "πεποιθήσεις" της σημερινής κυβέρνησης οταν ήταν αντιπολίτευση - για να δω την κίνηση.

Είδα λοιπόν τα μισά μαγαζιά να...


... είναι ανοικτά και τα άλλα κλειστά. Είδα πολυκαταστήματα άδεια με πολύ λίγους υπαλλήλους . Είδα σε κεντρικούς λεωφόρους όλα τα μαγαζιά να είναι κλειστά. Είδα πολύ λίγο κόσμο να τριγυρνά και να ψωνίζει (;)

Είδα δυστυχώς και κάποιους ελάχιστους φαρμακοποιούς στην περιοχή του κέντρου να είναι ανοικτοί και …άδειοι. Πέρα από την παρανομία τους – ήδη έχει κινηθεί ο Σύλλογος μας – το θέμα είναι ακόμη πιο σοβαρό.

Δεν καταλαβαίνουν ότι με τον τρόπο αυτό εξομοιώνονται με τα εμπορικά καταστήματα και υποβαθμίζουν την επιστημοσύνη μας , πραγμα που είναι ολέθριο; Σε άλλη ανάρτηση, θα διαβάσετε τι απάντησα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για παρόμοιο θέμα . Αυτοί οι ανεγκέφαλοι δεν σκάβουν μόνο τον λάκκο τους άλλα θα καταστρέψουν και τους υπόλοιπους.

Εμείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψουμε τα φαρμακεία μας και τον κλαδο μας. Ας μην φωνάζουμε μόνον εναντίον των όποιων κυβερνήσεων . Aς συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια.

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ