Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΣ ΛΕΣΒΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Προκλήσεις για την Εξέλιξη & τον Εκσυγχρονισμό του Φαρμακείου στις Νέες Συνθήκες»

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου στα πλαίσια της συνεχούς Επιστημονικής Κατάρτισης των μελών του, διοργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 & ώρα 10.00 στο Ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο, ημερίδα με θέμα «Προκλήσεις για την Εξέλιξη & τον Εκσυγχρονισμό του Φαρμακείου στις Νέες Συνθήκες».

Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα της Ημερίδας με τα θέματα που θα αναπτυχθούν:

-          «Διαχείριση της φαρμακοθεραπείας στο φαρμακείο & συμμόρφωση ασθενών με τη χρήση της εφαρμογής Take Care», με ομιλήτρια την κ. Σοφία Κούνουπα, MBA, CEO της εταιρείας NOYFIO
-          «Υπενθυμίζοντας τις προσδοκίες του πελάτη στο φαρμακείο μέσα από άριστη εξυπηρέτηση», με ομιλήτρια την Δρ. κ. Λαμπρινή Πήχα, διδάκτωρ του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.)
-          «Εσωτερική Οργάνωση & Λειτουργία Φαρμακείων, ως προϋπόθεση Ανάπτυξης & Κερδοφορίας», με ομιλήτρια την κ. Ελίνα Αρμένη, CEO & Founder της εταιρείας INFINITY – Education & Human Resources Management»
-          «Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό – Μονοσυνταξιούχοι – Επαγγελματικό Ταμείο Υγειονομικών» με ομιλητή τον κ. Σεραφείμ Ζήκα, πρόεδρο του Φ.Σ. Θήβας & μέλος του ΔΣ του ΠΦΣ.



Η ημερίδα έχει σαν στόχο να βοηθήσει τον φαρμακοποιό και τους φαρμακοϋπαλληλούς του να παρέχουν στον πολίτη την άριστη εξυπηρέτηση που του αρμόζει, που εξαιτίας των νέων εξελίξεων που συμβαίνουν στο τομέα της Υγείας έχει υποβαθμιστεί.

Χορηγός της ημερίδας είναι η εταιρεία ΕΛΠΕΝ.


ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΣΒΟΥ