Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Συνεχίζεται η διάθεση του εντομοαπωθητικού βραχιολιού ΜO-FREE


H MARVIFARM Α.Ε. γνωστοποιεί ότι και το μήνα Ιούλιο συνεχίζεται η απρόσκοπτη διάθεση του γνωστού πλέον εντομοαπωθητικού βραχιολιού MO-FREE MOSQUITO SHIELD από το σύνολο σχεδόν των φαρμακαποθηκών. Για απ’ ευθείας προμήθεια από την εταιρεία μας παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλέφωνο παραγγελιών 2103837008.

Το MO-FREE MOSQUITO SHIELD είναι ένα ασφαλές,  αποτελεσματικό και αδιάβροχο εντομοαπωθητικό βραχιόλι εγκεκριμένο από την ΕΕ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Επιστημονικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί καταδεικνύουν ότι η μοναδική δραστική ουσία του MO-FREE  MOSQUITO SHIELD Σιτριοδιόλη (φυσικό εκχύλισμα του δέντρου Eucalyptus citriodora) απωθεί ικανοποιητικά όλα τα  είδη κουνουπιών (συμπεριλαμβανομένου του είδους «κουνούπι ΤΙΓΡΗΣ»), σκνίπες, τσιμπούρια και ψύλλους. Το MO-FREE MOSQUITO SHIELD είναι το μοναδικό εντομοαπωθητικό βραχιόλι με τόσο υψηλή περιεκτικότητα αυτής της δραστικής ουσίας (22%).




Το MO-FREE MOSQUITO SHIELD κυκλοφορεί σε 4 χρώματα, είναι αδιάβροχο  και μπορεί να φορεθεί στο χέρι, στο πόδι ή σαν κοκαλάκι στα μαλλιά. Το MO-FREE MOSQUITO SHIELD έχει διάρκεια χρήσης έως 200 ώρες και  όταν δεν το χρησιμοποιείτε το διατηρείτε στη διαφανή επανασφραγιζόμενη αεροστεγή συσκευασία του για παράταση της χρήσης του.   

MO-FREE MOSQUITO SHIELD μια φυσική ασπίδα κατά των κουνουπιών κατάλληλο για όλη την οικογένεια σε προσιτή τιμή, με το κύρος και την αξιοπιστία του φαρμακείου.