Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Χ. Σαρδέλης – 250 λέξεις για τις εκλογές στον ΠΦΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

Στις 14 Ιουνίου εκλέγουμε το νέο ΔΣ του ΠΦΣ, και η Πανελλήνια Φαρμακευτική Συμμαχία, δηλώνει δυναμικά παρούσα στην αλλαγή της συνδικαλιστικής λογικής και κουλτούρας. Η ξεκάθαρη εκπροσώπηση των φαρμακοποιών, χωρίς υπόγειες διαδρομές και η ουσιαστική βελτίωση της φαρμακευτικής νομοθεσίας, πρέπει από εδώ και πέρα να είναι ζητήματα αιχμής, για τη νέα διοίκηση του ΠΦΣ.


Η Πανελλήνια Φαρμακευτική Συμμαχία υλοποιεί την ουσιαστική αρχή της ελεύθερης έκφρασης απόψεων, καθώς οι διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες δεν ακυρώνουν την αποτελεσματικότητά της. Αντίθετα, η συλλογικότητα εδράζεται σε μια κοινή συνδικαλιστική φιλοσοφία, στον εξοβελισμό του εκάστοτε κομματικού εναγκαλισμού και των πρακτικών του πελατειακού κράτους, που όλοι πλέον διαπιστώσαμε που οδήγησε.


Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για: 

-την αντιστροφή της παρακμιακής πορείας του κλάδου
-τη δημιουργία της επαγγελματικής ταυτότητας των συναδέλφων του 2020 μέσα από τη συνένωση των δυνάμεων και τη σύνθεση
- τη θεσμοθετημένη σύσταση ομάδας φαρμακοποιών που μπορούν να προσφέρουν στην ενημέρωση των συναδέλφων, σε νομικά και οικονομικά ζητήματα ,στους συνεταιρισμούς και στα δίκτυα. 

Στη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα η συνδικαλιστική εκπροσώπηση οφείλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους φαρμακοποιούς, να αποτελέσει γόνιμο και αποτελεσματικό μεσάζοντα αλλά και ρυθμιστή απέναντι στις εκάστοτε πολιτικές αποφάσεις. Οι αγώνες που έδωσα μέχρι τώρα στη Θεσσαλονίκη για την επιβίωση των φαρμακείων μας και την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης αποτελούν παρακαταθήκη στην προσπάθεια μου για την αλλαγή στον κλάδο.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ – ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, MSC, ΔΣ ΦΣΘ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΦΣ