Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΦΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Αθήνα, 8/9/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Προεδρείου του ΠΦΣ με πολιτειακούς παράγοντες της χώρας μας στα πλαίσια των επαφών για την ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν την Φαρμακευτική Περίθαλψη και την Υγεία.

Μετά την επίσκεψη της περασμένης Παρασκευής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, σήμερα Τρίτη, αργά το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος θα επισκεφθεί την...


... πρωθυπουργό κυρία Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου και θα την ενημερώσει για όλα τα θέματα που αφορούν την Φαρμακευτική Περίθαλψη.

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ και ο κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, μέλος του ΔΣ, θα παραστούν σήμερα σε πανυγειονομική σύσκεψη, μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΝΔ κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Στην διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λουράντος θα επιδώσει στον κ. Μεϊμαράκη τα ψηφίσματα που εγκρίθηκαν από το Σώμα των Εκπροσώπων των Ευρωπαϊκών Φαρμακευτικών Συλλόγων και αφορούν την αναγκαιότητα της ανεξαρτησίας του φαρμακοποιού και το μεταναστευτικό – προσφυγικό πρόβλημα .
Σημειωτέον ότι ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει αποστείλει αίτημα συνάντησης προς όλα τα πολιτικά κόμματα, προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Υγείας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ