Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Διεύρυνση του μετώπου αντίστασης του ΠΦΣ κατά του ασφαλιστικού απο τον ΠΦΣ


Μετά και την 3η συνάντηση όλων των φορέων που πραγματοποιήθηκε  χθες Τρίτη  19 Ιανουαρίου 2016, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, έθεσε υπόψη των εκπροσώπων τα ραδιοτηλεοπτικά σποτ και τα κείμενα των φυλλαδίων καθώς και τα κόστη που επιλέχτηκαν να μοιράζονται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και σε κεντρικές επαρχιακές πόλεις.
 
Στην συνάντηση ο ΠΦΣ για πρακτικούς  λόγους  πήρε την πρωτοβουλία να αναλάβει το κόστος των ραδιοφωνικών σποτ και της δράσης διανομής των φυλλαδίων .
Οι υπόλοιποι φορείς ανέλαβαν το κόστος του τηλεοπτικού σποτ που ανέρχεται περίπου στα 80.000 ευρώ. 
  
Επίσης συμφωνήθηκε...
 
 

... η συμμετοχή όλων των φορέων στο αυριανό συλλαλητήριο της Πέμπτης  21 Ιανουαρίου , όπου ο φαρμακευτικός κλάδος θα συμπαραταχθεί, σύμφωνα και με την απόφαση της 12.1.2016 του ΔΣ του ΠΦΣ μαζί με τους μηχανικούς , τους γιατρούς, τους δικηγόρους,   τους οικονομολόγους , τους κτηνιάτρους , τους φοροτεχνικούς , τους υποθηκοφύλακες , τους συμβολαιογράφους  και άλλους  επιστημονικούς φορείς.
 
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ απηύθηνε προσκλητήριο σε όλους τους  επαγγελματικούς, παραγωγικούς και επιστημονικούς κλάδους , στην ευρεία σύσκεψη που διοργανώνει την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα Γενικών  συνελεύσεων του ΠΦΣ .
 
Στόχος της συνάντησης της Παρασκευής είναι να διευρυνθεί το μέτωπο της αντίδρασης με την συμμετοχή και άλλων κλάδων όπως οι δημοσιογράφοι , οι αγρότες , οι βενζινοπώλες , έτσι ώστε να αναδείξουμε το ασφαλιστικό ως κοινωνικό πρόβλημα που αφορά όλους τους έλληνες . 
 
Ως φαρμακευτικός κλάδος έχουμε αναλάβει  σημαντικές οργανωτικές πρωτοβουλίες στην διαδικασία των κινητοποιήσεων στις οποίες συμμετέχουμε ενεργά  και βαδίζουμε με κίνητρα την συλλογικότητα  και την ενότητα . 
 
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ                           ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ