Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Κ.Λουράντος: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΩΝΥΜΗ» ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Αντιπαρερχόμενος την – για μια ακόμη φορά ανυπόγραφη- ανάρτηση στο PHARMATEAM, θα ήθελα να απαντήσω στους καυστικούς σχολιασμούς  χωρίς όμως  να υπεισέλθω στους αντιπολιτευτικούς -κομματικούς ισχυρισμούς.

Καταρχήν θεσμικά το αξίωμα του Υπουργού Υγείας δεν πρέπει κανείς να το υποτιμά και να  το προσωποποιεί ή ακόμη χειρότερα να το κρίνει με κομματικά κριτήρια.





Η συνάντηση με τον κ. Ξανθό έγινε παρουσία των δύο αντιπροέδρων του ΠΦΣ , ενας εκ των οποίων ανήκει ακόμη στην μειοψηφούσα πλέον παράταξη της ΑΕΣΠ. Το Προεδρείο του ΠΦΣ ακολουθεί διαφορετική τακτική από αυτήν της προηγούμενης διοίκησης που ενεργούσε κατά μόνας ή κρυφίως. Το δε σύστημα του «μπουλουκιού» είναι πλέον ξεπερασμένο.

Τέλος το Σχέδιο Κοινωνικής Φαρμακευτικής Πολιτικής που δημοσιοποιήθηκε  απηχεί ακριβώς τις επίσημες θέσεις  του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Ας μην ξεχνάει ο «ανώνυμος» συνάδελφος ότι το προεδρείο του ΠΦΣ και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του , αγωνίζονται να διορθώσουν τις περίφημες αποφάσεις Λοβέρδου, Αδωνη και Βορίδη που κατέστρεψαν τον κλάδο μας.

Με την ελπίδα αυτή η απάντηση μου να αναρτηθεί  και στο PHARMATEAM.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ