Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Α. Σοφιανόπουλος: «Μπορείτε και καλύτερα»

Πάτρα, 01.04.2016

Προς: τη συντακτική ομάδα του Pharmateam και τον προκαθήμενο της κ. Θεοδοσιάδη.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Παρ’ όλα τα προβλήματα που ξαφνικά ανέκυψαν στο σύλλογό μου, βρεθήκατε εσείς σήμερα να...


... με διασκεδάσετε και ειλικρινά θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Μετά τη μεγαλειώδη σας διοίκηση τόσα χρόνια στον Π.Φ.Σ. και τις εξαίρετες συνδικαλιστικές σας εμφανίσεις, τηλεοπτικές και όχι μόνο, είναι λογικό να είστε σήμερα, που από ατυχία και μόνο χάσατε την πρωτοκαθεδρία, αυστηροί κριτές της διοίκησής μας.

Έχετε απόλυτο δίκιο στις επισημάνσεις σας, διότι πως μπορεί να καταφέρει κάποιος την ανατροπή ενός δημιουργήματος, καλύτερα από κάποιον άλλον που το έχει ήδη δημιουργήσει με τη συνδικαλιστική του ευλυγισία εδώ και δεκαετίες? Και σε αυτό ειλικρινά σας βγάζω το καπέλο. Καλύτεροι από εσάς, αλλά και από την αλήστου μνήμης διοίκηση Αμπατζόγλου, είναι αδύνατον να υπάρξουν για τον κλάδο.

Το μόνο βέβαια που μας κρύβετε, και με ανησυχεί ιδιαίτερα, είναι το δια ταύτα. Οι λύσεις δηλαδή. Και πως αυτές θα προκύψουν μέσα από την ελπιδοφόρα, στενή και ζεστή εναγκάλισή σας με το τρίπτυχο των ευεργετών του κλάδου, Μητσοτάκη, Χατζηδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη. Με αγωνία αναμένω τις προτάσεις σας.

Θα σας παρακαλούσα κλείνοντας, επειδή η διαφήμιση κοστίζει ακριβά, και καλύτεροι διαφημιστές από τους αποτυχημένους δεν υπάρχουν στον συνδικαλισμό, να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο και αν μπορείτε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την κριτική σας, έτσι όπως ακριβώς κάνετε μέχρι σήμερα.

Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλό Πάσχα.

Ανδρέας Σοφιανόπουλος,

Πρόεδρος Φ.Σ. Αχαΐας,
Αντιπρόεδρος Π.Φ.Σ.