Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Νέο παραλήρημα Λεβέντη για φαρμακοποιούς: «Τι να το κάνεις το πτυχίο αφού δε μπορείς να ανοίξεις φαρμακείο;» (video)

Μιλώντας στο «Ε» το πρωί της Κυριακής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στις μεταρρυθμίσεις που δεν έχουν γίνει και θα έπρεπε να έχουν γίνει για να πάει μπροστά αυτή η χώρα, όπως χαρακτηριστικά είπε. Και το μόνο που είχε να πει ήταν για το επάγγελμα του φαρμακοποιού. Διαβάστε και δείτε σε βίντεο τι ακριβώς είπε:

«Επί 6 χρόνια μένουμε στα μνημόνια και θα μεινουμε για χιλια εξι αν δε κάνουμε μεταρρυθμίσεις. Και ποιες μεταρρυθμίσεις εννοώ: Ολοκλήρωση των ιδιωτικοποιήσεων, άνοιγμα των επαγγελμάτων. Φαρμακοποιοι να λενε ετσι, ταξιτζηδες να λένε αλλιως. Δε θα κάνουμε συζήτηση με τις κοινωνικές τάξεις. Μια αλλαγή που πρέπει να γίνει για να σωθεί η χώρα, 



....να γίνει. Γι'αυτό και ζητώ τεχνοκράτες. Γιατί μπαίνουν στα πολιτικά μας γραφεία και μας γλείφουν και μας χτυπάνε στην πλάτη και μας λένε άστο αυτό, δε χωράνε άλλα ταξί, δε χωράνε άλλοι φαρμακοποιοί. Και βγαίνεις φαρμακοποιός και δε μπορείς να ανοίξεις φαρμακείο. Τι να το κάνεις το πτυχίο τότε; Βγαίνει ο νέος επιστήμονας σε μια νέα κοινωνία απαγορεύσεων και προστατευτικότητας, πώς θα δουλέψει αυτός ο νέος, δεν είναι κοινωνία αυτή». 

Δείτε το βίντεο: