Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Πύργος: Πνίγηκε στη θάλασσα 38χρονη φαρμακοποιός

Πάγωσαν στο άκουσμα του θανάτου της 38χρονης φαρμακοποιού όχι μόνο στην Ηλεία αλλά και στην Πάτρα. Η Δωροθέα Χριστοπούλου, ήταν φαρμακοποιός και είχε εργαστεί στο ΙΚΑ Αγιου Αλέξίου και μάλιστα για ένα χρονικό διάστημα ήταν και υπεύθυνη του φαρμακείου. Ο πρόεδρος των γιατρών του νυν ΠΕΔΥ Πάτρας και πρώην Διευθυντής της τότε Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας ΙΚΑ Χαράλαμπος Μπονάνος, είχε συνεργαστεί μαζί της και μιλά για το σοκ και τη θλίψη που προκάλεσε ο απροσδόκητος θάνατος, στον ίδιο και σε παλιούς συναδέλφους της στην Πάτρα. "Ήταν ένας υπέροχος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος η Δωροθέα. Είχαμε την καλύτερη συνεργασία. Ο θάνατός της ήταν κεραυνός, μας συγκλόνισε" αναφέρει στο thebest.gr. Η γυναίκα καταγόταν από την Ηλεία και τα τελευταία χρόνια δεν εργαζόταν στην Πάτρα. Ωστόσο ο αδερφός της έχει παραμείνει κι εξακολουθεί να εργάζεται στην πόλη.




Οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία του Αγίου Ηλία, εντόπισαν το σώμα της άτυχης φαρμακοποιού, να επιπλέει στη θάλασσα. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, στην αρχή δεν κατάλαβαν πως η γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της, καθώς το σώμα της βρισκόταν σε τέτοια θέση που φαινόταν σαν να έχει σκύψει προς την θάλασσα.

Η πολύωρη όμως αυτή στάση, κίνησε την περιέργεια στους ανθρώπους που βρίσκονταν πιο κοντά της, οι οποίοι στη συνέχεια κατάλαβαν πως η άτυχη γυναίκα, χρειαζόταν βοήθεια. Άμεσα, λουόμενοι την έβγαλαν από την θάλασσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και προσπάθησαν μάταια, να την επαναφέρουν με τεχνητή αναπνοή...

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς, thebest.gr