Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Απάντηση Κ. Λουράντου στην αήθη επίθεση Βαρνάβα προς φαρμακοποιούς

Πολλές αντιδράσεις από τη μεριά των φαρμακοποιών προκάλεσαν οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρη Βαρνάβα.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κώστας Λουράντος:


Ο κύριος Βαρνάβας ο οποίος ως πρόεδρος εκπροσωπεί έναν πολύ αξιόλογο υγειονομικό κλαδο , καλο θα ήταν να ασχοληθεί με τον κλαδο του και τα νοσοκομεία , μια και του δίνεται η ευκαιρία να ... "επιτύχει" κατι τωρα που το κόμμα του ειναι στην εξουσία και να σταματήσει να δικαιολογεί την παρουσία του στα κοινά και ιδιαίτερα στην πολιτική σκηνή επιτιθέμενος συνέχεια εναντίον των φαρμακοποιών.

Εκτός από κόμπλεξ που πιθανώς διακατέχεται προερχόμενο ίσως από ανεκπλήρωτα παιδικά του όνειρα , οτιδήποτε άλλο ανήκει σε άλλα προσωπικά απωθημένα...

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Σε ανάλογο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η απάντηση του γραμματέα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Διονύση Ευγενίδη:


Για άλλη μια φορά ο κ. Βαρνάβας ασχολείται με τους φαρμακοποιούς αντί να ασχολείται με τα κακώς κείμενα του κλάδου του. Στο χώρο της ιατρικής όμως, τα ατυχή περιστατικά είναι περισσότερα και με πιο σοβαρές επιπτώσεις.

Ελπίζω κάποια στιγμή να τον φωτίσει ο Θεός να αντιληφθεί ότι ο κόσμος περιμένει από αυτόν να ασχολείται με τα προβλήματα του δικού του κλάδου και τις επιπτώσεις τους στην κοινωνία.

Διονύσης Ευγενίδης
Γραμματέας Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης