Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΚΑ: Εξασφαλισμένες οι συντάξεις Οκτωβρίου


Η ομαλή εξέλιξη των εσόδων και η σταθερή βελτίωση είσπραξής τους, επιτρέπουν στο Ίδρυμα για δεύτερο συνεχή μήνα την τελευταία εξαετία, να χορηγούνται οι συντάξεις χωρίς ταμειακή διευκόλυνση.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ διαβεβαιώνει τους ασφαλισμένους του ότι παρά την απόρριψη από το Δ.Σ. με οριακή πλειοψηφία, της εισηγητικής πρότασης έγκρισης αιτήματος για επιχορήγηση από το λογαριασμό του «μικρού» ΑΚΑΓΕ, δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα στην καταβολή των συντάξεων του Οκτωβρίου, οι οποίες θα χορηγηθούν κανονικά και έγκαιρα την Πέμπτη 29-09-2016.






Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η ομαλή εξέλιξη των εσόδων του ΙΚΑ-ETAM και η σταθερή βελτίωση είσπραξής τους, επιτρέπουν στο Ίδρυμα για δεύτερο συνεχή μήνα την τελευταία εξαετία, να χορηγούνται οι συντάξεις χωρίς ταμειακή διευκόλυνση.

«Το Ίδρυμα με μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά, αξιοποιώντας τις Υπηρεσίες του, χωρίς θριαμβολογίες, βελτιώνει σταθερά και προοδευτικά τα οικονομικά του στοιχεία και ταυτόχρονα ενισχύει την αποτελεσματικότητα των δράσεών του», καταλήγει.

Euro2day.gr
posted from Bloggeroid