Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Αλλαγή διεύθυνσης στην Collagen Power

Αγαπητέ φίλε και συνεργάτη Φαρμακοποιέ,

H Collagen Power γυρίζει σελίδα στην ιστορία της. Μετά από 7 χρόνια αγαστής συνεργασίας, στις 18 Οκτωβρίου 2016 ο Γ. Α. Τσουκαλαδάκης, σε άριστο κλίμα, μεταβίβασε τις μετοχές του στον έτερο εκ των ιδιοκτητών, Γ. Α. Τριανταφύλλου, ο οποίος πλέον ηγείται της εταιρείας. 

Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Collagen Power. Μία εποχή ισχυροποίησης των δεσμών με τα Φαρμακεία, η οποία εγκαινιάζεται με διαρθρωτικές αλλαγές που επηρεάζουν την υφιστάμενη επικοινωνιακή και εμπορική πολιτική της εταιρείας μας. Μία εποχή ανάπτυξης σε νέες κατηγορίες προϊόντων. 




Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες επί οκταμήνου και με εφαλτήριο την πιστή κοινότητα χρηστών του Collagen Pro-active, την αποδεδειγμένη δράση του, την υψηλή αναγνωρισιμότητά του στην πλειοψηφία των καταναλωτών και το εμπεριστατωμένο διαφημιστικό πλάνο, η εταιρεία παρουσιάζει νέες καινοτόμες προτάσεις συμπληρωμάτων διατροφής στη νέα κατηγορία του μυοσκελετικού συστήματος με το εξαιρετικά καινοτόμο και αποτελεσματικό Kinisis Pro-active και στην κατηγορία των προβιοτικών με την υπέροχη σε γεύση μπάρα σοκολάτας Biorela Choco.


Θα σας συναρπάσουν!