Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Καταπίνουν όλους τους κλάδους τα Σούπερ Μάρκετ

Φάρμακα και στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ

Όλους τους κλάδους καταπίνουν σιγά - σιγά τα μεγαθήρια Σούπερ Μάρκετ, τα οποία συγκεντρώνουν όλο το χρήμα των Ελλήνων στα χέρια πέντε-έξι πονηρών ή τυχερών του λιανεμπορίου, όπως θέλετε τους ονομάζετε.

Μετά την...


.... απορρόφηση του αρτοποιείου της γειτονιάς με τις απαράδεκτες «ζεστές γωνιές» που πουλάνε κατεψυγμένη ζύμη άγνωστης προέλευσης για ...ζεστό και φρεσκοψημένο ψωμί, την ζημιά στα κρεοπωλεία με τα τεράστια ψυγεία με κάθε λογής κρέατα και την σφαγή του μανάβη και την καταστροφή της λαϊκής αγοράς, με τα ενσωματωμένα μανάβικα, συνήθως με κραυγαλέες δευτεράντζες και μπαγιάτικα λαχανικά, τώρα τα Σούπερ Μάρκετ στο όνομα της «απελευθέρωσης της αγοράς» (είδατε, όλοι για τα Σούπερ Μάρκετ δουλεύουν, νόμοι, οδηγίες ευρωπαϊκή αγορά, όλοι), βάζουν χέρι και στο φαρμακείο της γειτονιάς, εξασφαλίζοντας επιπλέον τζίρο εκατομμυρίων ευρώ από την πώληση των λεγόμενων Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΥΣΗΦΑ).

Μάλιστα το κάνουν με τις ευλογίες της κυβέρνησης Τσίπρα, όταν οι προηγούμενες, δεν τόλμησαν ή δεν θέλησαν να στηρίξουν αυτού του είδους την απελευθέρωση στην πράξη. Δηλαδή δίπλα στα κρουασάν και τα μακαρόνια, τα Σούπερ Μάρκετ θα πουλάνε, πλέον, ντεπόν, ασπιρίνες, αναλγητικά και σιροπάκι για τον βήχα και... όποιον πάρει ο χάρος.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» 23/02/2017