Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

e-ΔΑΠΥ Παροχών: Προσοχή στην καταχώρηση ταινιών μέτρησης σακχάρου

Μπορεί το νέο e-ΔΑΠΥ Παροχών να εξακολουθεί να έχει αρκετά τεχνικά προβλήματα, τα οποία είναι γνωστά και βρίσκεται σε εξέλιξη η επίλυσή τους, αλλά πρέπει και εμείς οι ίδιοι να είμαστε προσεκτικοί στο τι καταχωρούμε.

Δεχτήκαμε πολλά μηνύματα σχετικά με την τιμή των ταινιών μέτρησης σακχάρου. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η τιμή της 50άδας μειώθηκε στα 16,69€. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Είναι όντως έτσι;

Η αλήθεια είναι ότι...


... οι περισσότεροι λόγω απροσεξίας επιλέγουν "ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΚΕΤΟΝΩΝ", οπότε αυτόματα το σύστημα εμφανίζει την τιμή 16,69€.

Για να καταχωρήσετε σωστά τις ταινίες μέτρησης σακχάρου θα πρέπει να μετακινηθείτε στη σελίδα 2, όπου και η υπάρχει η σωστή επιλογή ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ. Μόνο έτσι θα εμφανιστεί η σωστή τιμή των 25€.

Για δική σας διευκόλυνση μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε τον κωδικό επιλογής: Για ταινίες μέτρησης σακχάρου ο σωστός κωδικός είναι ο 2995.

Παρακάτω παρατίθενται οι σχετικές φωτογραφίες:







Για να μην πανικοβάλεστε άδικα, έως ότου επιλυθούν όλα τα τεχνικά προβλήματα, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα επισήμως η καταχώρηση αναλωσίμων...

Farmakopoioi