Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Αισιοδοξία για τρεις πληρωμές μέσα στον Απρίλιο!

Την πεποίθηση ότι μέσα στον μήνα Απρίλιο ο ΕΟΠΥΥ θα καταβάλει τρεις (!) πληρωμές εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κώστας Λουράντος. Πρόκειται για ένα υπερβολικά αισιόδοξο σενάριο, αλλά όχι και ακατόρθωτο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΥΥ από το 2011 που ήδη παίρνουν την τελική ευθεία, την τρέχουσα πληρωμή φαρμάκων Ιανουαρίου καθώς και την πληρωμή αναλωσίμων του ίδιου μήνα.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση από τον κ. Λουράντο:


"Η καλύτερη εποχή έρχεται".

Χθες το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:29 ώρα Ελλάδας υπήρξε εαρινή ισημερία. Ετσι και επίσημα ξεκίνησε η 'Ανοιξη του 2017 στο βόρειο ημισφαίριο, στο οποίο ανήκει και η χώρα μας. Αντίστροφα, στο νότιο ημισφαίριο θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Και μιά και "ανοίγει" ο καιρός ... και χρειαζόμαστε κάποιες καλλές ειδήσεις ... προσπαθούμε να κάνουμε την υπέρβαση στις πληρωμές μας από τον ΕΟΠΥΥ.

Τρεις πληρωμές δρομολογούνται εντός Απριλίου ...

Δύσκολο; Πολύ !!! Υπερβολικά αισιόδοξο σενάριο; Ισως. Γιατί εκτός των άλλων υπάρχουν οι αργείες του Πάσχα και κάποιες ειδικές διαδικασίες που πρέπει να προηγηθούν εκ μέρους των συλλόγων και των μελών τους ... για μια από τις τρείς πληρωμές!

Ομως το προσπαθούμε ... και αυτό έχει σημασία.

Περισσότερα σε λίγες μέρες ...

Καλή άνοιξη ...

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ